Gość Lidia Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam.Czy muszę księgować wynagrodzenia i obciążenia pracodawcy z nimi związane tzn. czy jest obowiązek ich księgowania? Nadmienię chcę starać się o kredyt i nie chcę księgować tylu kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 KPiR bez faktycznie poniesionych kosztów jest niezgodna z rzeczywistością i w razie kontroli możesz narazić się na zarzut nierzetelnego prowadzenia swojej księgowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Koleżanka ma rację.Bank, w tej sytuacji może uznać, że podałaś dane niezgodne ze stanem faktycznym.W końcu jest to zawyżenie dochodu, celem uzyskania zdolności kredytowej.Takie zachowanie podpada mi pod wyłudzenia kredytu.Po co Ci problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi