Gość jan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam, mam pytanie Dzwoniła do mnie Pani z banku która zajmuje się moim kredytem informując że muszę donieść do banku PKPiR za 2010 i 2009 rok ponieważ chce sobie jakieś informacje skserować? czy ma do tego prawo?Jestem współwłaścicielem firmy. Prawdę mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją żeby bank kserował PKPiR ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ivA Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niestety jest to mozliwe, aj przygotowywałam wydrukim KPIR dla banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 aha czyli ok myślałem że to może nie zgodne z prawem ale skoro bank ma w do tego prawo to już sie uspokoiłem:) Dziękuje za informacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi