Gość Żana Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 co zrobić?podjeliśmy współpracę z kontrahentem na dostawę towarów (paliwa) - wpłaciłam zaliczkę 20000PLN na początku m-ca .Dostawca na koniec m-ca wystawił mi frę.na 20000PLN i drugą z minusem na faktyczny koszt zakupu paliwa 8500,PLN ....zaliczka 20000pln nie rozliczyła się...jak to ująć..mam prawo odliczyć sobie VAt, ale 20000,pln nie jest kosztem uzyskania przychodu..jak to "rozgryść"??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja nie wiem jak, ale mogę podać namiary na solidnego doradcę, który z pewnością podpowie Ci jak to rozliczyć i będziesz miała pewność, że nie popełniłaś błędu. Breslau Finance Group to naprawdę ludzie z dużym doświadczeniem, znający się na zagadnieniach podatkowych. Kontakt znajdziesz na breslaufinance.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi