Gość Ryszard z Lublina Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Musiłem przejść w 2004 roku na świadczenie przedemerytalne i tym samym rozwiązać stosunek pracy. Znalazłem w tymże 2004 roku nową pracę i pracuję do teraz. I co ? Znowu w plecy- znowu muszę się zwolnić bo ktoś z wielkich twóców zmian ustawy emerytalnej nie przewidziłą takich przypadków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryszard Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Musiłem przejść w 2004 roku na świadczenie przedemerytalne i tym samym rozwiązać stosunek pracy. Znalazłem w tymże 2004 roku nową pracę i pracuję do teraz. I co ? Znowu w plecy- znowu muszę się zwolnić bo ktoś z wielkich twóców zmian ustawy emerytalnej nie przewidziłą takich przypadków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PEUkKWaRCJyyWeJWI Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ya learn somtehing new everyday. It's true I guess! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi