Wojtek541 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć :) Czy słyszeliście o tym przewoźniku bo ma dobre ceny, a że niedługo wybieram się do Berlina to chciałem zapytać czy warto wybrać ich i jakie macie doświadczenia? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BirtonHalk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Spokojnie ;) Nowa flota samochód Opel Vivaro. Bezpieczne przejazdy z dwoma doświadczonymi kierowcami. Max 9 osób, więc jest wygodnie. Przewozy są door to door a pasażerowie mają dodatkowe ubezpieczenie. Jeżeli Ci pasują datą to jak najbardziej warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Przewoźnik bardzo zadbał o komfort pasażerów. Wygodne samochody, mili kierowcy, klimatyzacja oraz przewóz door to door, dzięki czemu jednak można sobie jechać bez stresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vianooo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Akurat na tej linii jest chyba najwyższy standard przewozów osobowych w kraju. Prywatni przewoźnicy inwestują w tabor. Prawie wszystkie firmy tam oferują świetne mikrobusy, busy i autokary, widocznie to połączenie jest dochodowe. Bez trudu znajdziesz którąś z firm w internecie jak choćby Pksszczecin, Interglbus czy nawet niemiecki Flixbus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolówna Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Jeśli Cię interesuje podróż do Berlina lub innego niemieckiego miasta, to zerknij tutaj http://www.eurobusy.pl/p/niemcy - w bazie mają kilkadziesiąt firm przewozowych, dzięki czemu z łatwością zorganizujesz sobie podróż. My kupowaliśmy przez ten portal bilety do Hamburga - szybko, sprawnie i bezpiecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ja mogę polecić firmę transvoyager.pl, naprawdę porzadną firma i atrakcyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawapawel01 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Jeśli chodzi transport do Angli to polecam Super Busy które mają bardzo wygodne busy z Polski do Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 W przypadku kiedy prowadzicie firmę transportową i stale chcecie udoskonalać swoją firmę, to uważam że warto postawić na wsparcie ze strony specjalistów od Flotman. W mojej ocenie jeżeli macie rozwiniętą flotę samochodów i jednocześnie brakuje Wam możliwości dalszego rozwoju, bądź pojawia się dużo strat m.in na paliwie to zdecydowanie polecam pójść w tym kierunku. Daje nam wiele możliwości, ograniczyliśmy wydatki nawet o 20-25% i też nie wkrada się chaos co jeszcze niedawno było codziennością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek65 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Chcesz szybko i tanio pojechać do Drezna, Ingolstadt, Monachium, Norymbergi bądź innego miasta w Niemczech? Skorzystaj z oferty https://www.polcarbus.com/! Oferują komfortowe, przestronne i kameralne busy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Przewoźnik bardzo zadbał o komfort pasażerów. Wygodne samochody, mili kierowcy, klimatyzacja oraz przewóz door to door, dzięki czemu jednak można sobie jechać bez stresów. Przewóz osób powinien być komfortowy. Taką firmę się ceni i poleca dalej. --------https://www.kimbo-transport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoaU Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja ja mogę polecić firmę transvoyager.pl, naprawdę porzadną firma i atrakcyjne cenyA mają także transport rzeczy? Jestem podczas przeprowadzki i szukam bagażówki takiej jak Megam https://megam-przeprowadzki.pl/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi