dancewithhim Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cześć dziewczyny, Rozważam zapisanie się do cateringu dietetycznego i chciałam Was prosić o opinię - które firmy polecacie/które odradzacie? Jak oceniacie jakość produktów? Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 W większości takich firm bardzo dbają o jakośc produktów ponieważ dzięki temu mogą utrzymać swoich klientow oraz przyciągnąć nowych. Sa wybierane przez osoby chcące schudnąć albo osoby nie mające czasu na przygotowywanie potraw w domu. Zapracowane.Mogę Ci polecić dietę od Healthyfood:http://www.healthyfood.waw.pl/oferta/dieta-bez-glutenu/ W szczególnosci wersję bezglutenową. Jest autentycznie smacznie i zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta33 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja polecam firmę http://maczfit.pl - jedzonko jest pyszne :) Urozmaicone, a to ważne przy takiej diecie, aby Ci się nie znudziło. Oczywiście dietetyczne, zbilansowane, pełnowartościowe. Jak dla mnie świetna opcja i skuteczny sposób na utratę zbędnych kilogramów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBem Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 a co myślicie o sokach owocowych? oczywiście o takich bez konserwantów i słodzików jak te http://iwoniczanka.pl/produkty/soki-i-nektary/ . Myślę, że są w sam raz dla osób z dużym zapotrzebowaniem witamin oraz marzą o pięknej sylwetce. Można je zamówić internetowo także jest to szybkie i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakarat Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Tutaj cateromarket.pl znajdziecie wyszukiwarkę, dzięki której można znaleźć catering dopasowany do swoich potrzeb. Nie trzeba przeglądać wielu stron. Wszystko znajduje się bowiem w jednym miejscu. Oszczędzamy czas i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barb30 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Moim zdaniem najlepszy catering dietetyczny ma w ofercie właśnie firma Maczfit. Próbowałam kilku warszawskich firm pudełkowych, ale jednak Maczfit najlepiej mi pasuje. Smacznie, świeżo, zdrowo, no i urozmaicone menu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onyksowa Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nie próbowałam zbyt wielu cateringów w Warszawie, ale może dlatego że dosyć szybko trafiłam na taki który mi odpowiada(Przełom w odżywianiu). Bardzo ważnym moim zdaniem elementem jest pomoc dobrego dietetyka, dlatego warto sprawdzać czy są możliwe konsultacje: http://www.przelomwodzywianiu.pl/konsultacje-dietetyczneJeżeli nadal szukasz cateringu to ten właśnie polecam. Bardzo różnorodne menu, z jakością produktów nie miałam do tej pory żadnych problemów. Dostawy na czas. Jak narazie (a korzystam jakieś 7 miesięcy) wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anigrama Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o catering dietetyczny Warszawa, to bardzo pyszne jedzonko ma MaczFit. Zawsze jest świeże, nie nudzi się - menu jest urozmaicone. No a do tego wszystko zdrowe i dietetyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accio_czekolada Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Tutaj cateromarket.pl znajdziecie wyszukiwarkę, dzięki której można znaleźć catering dopasowany do swoich potrzeb. Nie trzeba przeglądać wielu stron. Wszystko znajduje się bowiem w jednym miejscu. Oszczędzamy czas i pieniądze.Dzięki za linka! Przydał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 A po co to w ogóle? Tylko pieniądze się traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pieniądze trzeba na coś wydawać, prawda. Jeśli chodzi o catering dietetyczny w Warszawie, to www.cateringdietetyczny.pl dlaczego? Bo polecam :-) bo indywidualne podejście, bo nie ma monotonii, bo warto ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka3131 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ja polecam firmę http://maczfit.pl - jedzonko jest pyszne :) Urozmaicone, a to ważne przy takiej diecie, aby Ci się nie znudziło. Oczywiście dietetyczne, zbilansowane, pełnowartościowe. Jak dla mnie świetna opcja i skuteczny sposób na utratę zbędnych kilogramów :)Zgadzam się, zamawiałam "pudełka" właśnie z Maczfit i faktycznie są pyszne :) Jedzonko się nie nudzi, bardzo dobrze smakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmin55 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Takie kateringi to super sprawa, sam korzystałem przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maneula Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Body chef jest dość fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaw Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W Warszawie korzystałem jedynie z cateringu Wygodnej Diety, bo oferują darmową dostawę zamówionych posiłków, na czym akurat mi zależało. Z takiej diety pudełkowej korzystałem razem z dziewczyną i oboje byliśmy zadowoleni. Dieta 1200 kcal wcale nie okazała się tak trudna do wytrzymania. Jedzenie zawsze było smaczne, świeże, różnorodne. Szczególnie smakowały nam umiejętnie przygotowane desery. Zamówienie można złożyć na chwilę obecną nawet przez ich stronkę https://www.wygodnadieta.pl/więc już na wstępie można odczuć wysoki poziom wygody. Najlepsze jest to, że wielu osobom udaje się schudnąć dopiero po skorzystaniu z takiego cateringu. Jeśli połączy to ktoś z treningami, to już po tygodniu, czy dwóch poczuje się lepiej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozi38 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja także zamawiałam catering dietetyczny od Maczfit. Dużym atutem jest fakt, że mają naprawdę pyszne jedzonko i dieta jest różnorodna, nie nudzi się :) Można zresztą zobaczyć ich przykładowe menu albo na ich stronie https://www.maczfit.pl/ albo na fejsie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JacekM Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mniammniam. Polecam, bo korzystam. Smacznie, zdrowo, produkty wysokiej jakości. Warto zainwestować i zaoszczędzić mnóstwo czasu na gotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinna Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Szukasz prywatnie czy do pracy? Bo jeżeli do pracy to polecam Bakalland - marka raczej znana większości z nas, więc chyba nie muszę jej przedstawiać. Dla tych co nie wiedzą - robią takie batoniki proteinowe: , prowadzą internetowy sklep z bakaliami. Moja firma współpracuje z nimi od pół roku i szczerze ich polecam. W zależności od Twoich preferencji dopasowują ofertę, ceny są przystępne (szczególnie przy większych zamówieniach). Dostawa dociera dzień po złożeniu zamówienia. Moi pracownicy w większości lubują się w nerkowcach, batonikach proteinowych i jagodach Goji. To zdrowe rzeczy, nie brudzą (tylko papierki szeleszczą, ale to szczegół) i da się tym najeść. Moi pracownicy mają zapewnione jedzenie, ja - spokój (i jedzenie). Firma prosperuje, bo każdy może się skupić i jest w pełni sił. Do tego atmosfera w firmie również się poprawiła - pracownicy czują, że zależy nam na nich. Same benefity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikonik Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ja bardzo chwale sobie macro bios bar.. jedzenie ekologiczne i bezglutenowe oparte o produkty z biocertyfikatami, do tego tanie smaczne i pelnowartosciowe. Bardzo szybka dostawa w odpowiednich termosach wiec posilek jest dlugo cieply co jest dla mnie dobre gdy nie mam czasu zjesc od ręki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja skorzystałem z oferty Luna Box, głownie ze względu na fajną opcję wegetariańską. Miałem dużo wątpliwości zanim się zdecydowałem na taką formę odżywiania się ale koniec końców jestem zadowolony. Z tego co pamiętam jest kilka programów do wyboru i można wybrać różne opcję jeśli idzie o kaloryczność. A jedzenie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WiktoriaZanada Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ja natomiast korzystam z Mniam Mniam i mają bardzo dobry catering, który chętnie polecam dalej :) Jakość ich dań jest baaardzo wysoka, a cena prawdziwie proporcjonalna do usługi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 A ja polecam Papaya Diet - www.papayadiet.pl - jest roznorodnie, kolorowo i bardzo smacznie. Ceny konkurencyjne. Jak zobaczyłam po raz pierwszy swoją paczkę z jedzeniem byłam zaskoczona, ze jest tego tak dużo - a to tylko 1500 cal. Jestem pozytywnie zaskoczona - wygodnie, smacznie, zdrowo i ciekawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asari Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Uwielbiam cateringi dietetyczne, nie zawsze mam czas na gotowanie, więc jest to dla mnie duże ułatwienie. Akurat w Warszawie polecam ten catering, mają ciekawe zestawy do wyboru, wszystkie ułożone przez dietetyka. Osoby odchudzające się mogą wybrać określoną ilość kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka789 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Udało mi się schudnąć jakieś 10 kg odkąd przeszłam na dietę pudełkową. PO pierwsze takie jedzenie jest odpowiednio skomponowane, nie ma tutaj zapychaczy a jest dużo warzyw, wszystko mam dobrane pode mnie, liczba kalorii też nie jest przypadkowa ;) Nie przejadam się, kilogramy lecą w dół ;) Pudełka mam od firmy z wygodnadieta.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Warto też przyjrzeć się tej ofercie https://www.eatzone.pl. Moje zdanie jest takie, że jeśli decydujemy się na dietę pudełkową, to warto zamawiać ze sprawdzonych miejsc, gdzie jedzenie jest smaczne i świeże. Poza tym ważne jest to, że posiada odpowiednia ilość kalorii. \w ten sposób można się pozbyć zbędnych kilogramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi