Kategorie
Skocz do zawartości

Katering dietetyczny w Warszawie

dancewithhim
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

W większości takich firm bardzo dbają o jakośc produktów ponieważ dzięki temu mogą utrzymać swoich klientow oraz przyciągnąć nowych.  Sa wybierane przez osoby chcące schudnąć albo osoby nie mające czasu na przygotowywanie potraw w domu. Zapracowane.

Mogę Ci polecić dietę od Healthyfood:

http://www.healthyfood.waw.pl/oferta/dieta-bez-glutenu/

W szczególnosci wersję bezglutenową. Jest autentycznie smacznie i zdrowo. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

a co myślicie o sokach owocowych? oczywiście o takich bez konserwantów i słodzików jak te http://iwoniczanka.pl/produkty/soki-i-nektary/ . Myślę, że są w sam raz dla osób z dużym zapotrzebowaniem witamin oraz marzą o pięknej sylwetce. Można je zamówić internetowo także jest to szybkie i wygodne. 

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Nie próbowałam zbyt wielu cateringów w Warszawie, ale może dlatego że dosyć szybko trafiłam na taki który mi odpowiada

(Przełom w odżywianiu). Bardzo ważnym moim zdaniem elementem jest pomoc dobrego dietetyka, dlatego warto sprawdzać czy są możliwe konsultacje: http://www.przelomwodzywianiu.pl/konsultacje-dietetyczne

Jeżeli nadal szukasz cateringu to ten właśnie polecam. Bardzo różnorodne menu, z jakością produktów nie miałam do tej pory żadnych problemów. Dostawy na czas. Jak narazie (a korzystam jakieś 7 miesięcy) wszystko jest ok.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Ja polecam firmę http://maczfit.pl - jedzonko jest pyszne :) Urozmaicone, a to ważne przy takiej diecie, aby Ci się nie znudziło. Oczywiście dietetyczne, zbilansowane, pełnowartościowe. Jak dla mnie świetna opcja i skuteczny sposób na utratę zbędnych kilogramów :)

Zgadzam się, zamawiałam "pudełka" właśnie z Maczfit i faktycznie są pyszne :) Jedzonko się nie nudzi, bardzo dobrze smakuje :) 

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

W Warszawie korzystałem jedynie z cateringu Wygodnej Diety, bo oferują darmową dostawę zamówionych posiłków, na czym akurat mi zależało. Z takiej diety pudełkowej korzystałem razem z dziewczyną i oboje byliśmy zadowoleni. Dieta 1200 kcal wcale nie okazała się tak trudna do wytrzymania. Jedzenie zawsze było smaczne, świeże, różnorodne. Szczególnie smakowały nam umiejętnie przygotowane desery. Zamówienie można złożyć na chwilę obecną nawet przez ich stronkę https://www.wygodnadieta.pl/więc już na wstępie można odczuć wysoki poziom wygody. Najlepsze jest to, że wielu osobom udaje się schudnąć dopiero po skorzystaniu z takiego cateringu. Jeśli połączy to ktoś z treningami, to już po tygodniu, czy dwóch poczuje się lepiej. ;)

• 4 tygodnie później...

Szukasz prywatnie czy do pracy? Bo jeżeli do pracy to polecam Bakalland - marka raczej znana większości z nas, więc chyba nie muszę jej przedstawiać. Dla tych co nie wiedzą - robią takie batoniki proteinowe: , prowadzą internetowy sklep z bakaliami. Moja firma współpracuje z nimi od pół roku i szczerze ich polecam.

W zależności od Twoich preferencji dopasowują ofertę, ceny są przystępne (szczególnie przy większych zamówieniach). Dostawa dociera dzień po złożeniu zamówienia. Moi pracownicy w większości lubują się w nerkowcach, batonikach proteinowych i jagodach Goji. To zdrowe rzeczy, nie brudzą (tylko papierki szeleszczą, ale to szczegół) i da się tym najeść.

Moi pracownicy mają zapewnione jedzenie, ja - spokój (i jedzenie). Firma prosperuje, bo każdy może się skupić i jest w pełni sił. Do tego atmosfera w firmie również się poprawiła - pracownicy czują, że zależy nam na nich. Same benefity!

• 4 tygodnie później...

Ja skorzystałem z oferty Luna Box, głownie ze względu na fajną opcję wegetariańską. Miałem dużo wątpliwości zanim się zdecydowałem na taką formę odżywiania się ale koniec końców jestem zadowolony. Z tego co pamiętam jest kilka programów do wyboru i można wybrać różne opcję jeśli idzie o kaloryczność. A jedzenie bardzo dobre.

• 2 tygodnie później...
A ja polecam Papaya Diet - www.papayadiet.pl - jest roznorodnie, kolorowo i bardzo smacznie. Ceny konkurencyjne. Jak zobaczyłam po raz pierwszy swoją paczkę z jedzeniem byłam zaskoczona, ze jest tego tak dużo - a to tylko 1500 cal. Jestem pozytywnie zaskoczona - wygodnie, smacznie, zdrowo i ciekawie :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Udało mi się schudnąć jakieś 10 kg odkąd przeszłam na dietę pudełkową. PO pierwsze takie jedzenie jest odpowiednio skomponowane, nie ma tutaj zapychaczy a jest dużo warzyw, wszystko mam dobrane pode mnie, liczba kalorii też nie jest przypadkowa ;) Nie przejadam się, kilogramy lecą w dół ;) Pudełka mam od firmy z wygodnadieta.pl.

Warto też przyjrzeć się tej ofercie https://www.eatzone.pl. Moje zdanie jest takie, że jeśli decydujemy się na dietę pudełkową, to warto zamawiać ze sprawdzonych miejsc, gdzie jedzenie jest smaczne i świeże. Poza tym ważne jest to, że posiada odpowiednia ilość kalorii. \w ten sposób można się pozbyć zbędnych kilogramów. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...