Gość Bartosz30 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Co myslicie o wynajmowaniu samochodów przez firmy? Na przykład w wypożyczalniach jak Panek i w innych dużych irmach? Na dłuższą metę waszym zdaniem to się kalkuluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 No na przykład kiedy mamy własny samochód w warsztacie to się na pewno przydaje. Albo gdy jedziemy gdzieś daleko za granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość T_rafalski Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W naszej firmie opłaca się wynajmowanie na krótkie terminy przede wszystkim, Wybraliśmy PANEK. Mają fajną ofertę.Koszty wynajmu można wrzucić sobie w koszty firmowe, więc w przyapdku posiadania dynamicznie działającej firmy może się to nieźle kalkukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koral Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Mamy podobne doświadczenia z Pankiem. W 2016 to już około 15 wynajmów u nich na krótki czas. Różne samochody, zawsze zadbane. W naszej firmie kalkuluje się to bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klimek_k Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wynajęcie samochodu w Panek to prosta sprawa, również z ich usług korzystałem kilka razy. Wszystkie samochody mają praktycznie nowe, solidna marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Protek Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Wszystko było w porządku. Współpraca taka jak należy. Usługa dostosowana do potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebullka Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja wynajmuje samochody w małej firmie w Gdańsku. Mają fajne ceny dla firm wiec zdecydowałem się na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakebass Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zdecydowałem się na wynajem z zaznaczeniem, że miał on uwzględniać dostęp do monitoringu GPS floty https://www.verizonconnect.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmusk Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Najlepiej nie sugerowac sie opiniami z internetu tylko wyrobic sobie wlasna. Dla zainteresowanych link do konta demo Flotmana https://www2.flotman.pl/konto-demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanwozniak Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Gdy musiałem wypożyczyć bus z https://4transfer.pl/, to firma wyglądała na dobrze funkcjonującą. Myślę, że to dobry pomysł na business i możesz śmiało w to iść :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Do transportu polecam usługi świadczone przez firmę TRANS-RACZEK. Rzetelnie wykonują zlecenia, zawsze terminowo. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy3 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Potrzebujesz znaleźć firmę która zapewni tobie przewozy pracownicze lub udostępni swoje autokary wraz z kierowcami do przewozów osobowych. Takie właśnie usługi oferuje https://twoj-transport.pl dzięki którym usługa przewozu pracowników zapewni zawsze pewny dojazd do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari8 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jeśli chodzi o takie usługi jak pakowanie do transportu morskiego to polecam Wam sprawdzić taką ofertę https://inrel.pl/oferta/pakowanie-transport-morski/ Jest to firma która pełni profesjonalne usługi w tym zakresie. W swojej ofercie mają również, relokację oraz instalację maszyn i urządzeń. Warto jest korzystać z usług profesjonalistów. Na każdym etapie możesz liczyć na wsparcie i pomoc . Poradzą Ci także jak najskuteczniej w pełni zoptymalizować kolejne procesy . Zapoznaj się z ich ofertą i wybierz ofertę dostosowaną do Twoich potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz1 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ja bym raczej przemyślał to, jakie systemy mogą okazać się najkorzystniejsze pod kątem dalszego rozwoju Waszej firmy i usprawnienia jej funkcjonowania. Czytałem sporo o systemach nawigacyjnych, które umożliwiają na bieżące monitorowanie całej floty. Zaciekawiły mnie rozwiązania zastosowane w GeoNAVI. Przy ich wykorzystaniu można zoptymalizować koszty przejazdów, a w przypadku większej liczby pojazdów, może się to przełożyć na realne oszczędności. Co sądzicie o tego typu wsparciu technologicznym dla spedycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi