pepke Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mam do zakupu kilka drukarek oraz dwa laptopy. Gdzie kupię w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zerknij sobie do rtv Euro agd. Mają jedne z niższych cen w sklepach. Poza tym jest to pewny, większy sklep tak wiec w przyszłości w razie czego nie będziesz mial problemów z realizacją gwarancji. Dają tam normalną fakturę vat. Poza tym w sklepie jest możliwość brania sprzętu na raty z czego skorzystałem przy okazji ostatnich zakupów bo nie mogłem wszystkiego kupić za gotówkę. Są to realne raty 0% bez żadnych dodatkowych opłat takich jak ubezpieczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W mediamarkt zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwispolska Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam tam gdzie znajdziesz niższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomika Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 To oczywiście zalezy czego oczekujesz od danego sprzętu. Wydaje mi się, że powinno sie od tego zacząć aby potem móc wybierać sprzęt i sklep w jakim chcemy kupić towar. Najważniejsze dziś chyba są laptopy, poczytaj sobie zestawienie: https://mediamarkt.pl/jaki-laptop-kupic-wykaz-najlepszych-rozwiazan-2016 i zobacz jakie są ceny, czy Cię satysfakcjonuja czy nie. Przeanalizuj sobie konkretnie pod swoje potrzeby i wtedy decyduj. I tak z każdym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazanka Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja często robię zakupy tutaj http://www.niszczarki.org/ . Po za niszczarkami mają wiele innych sprzętów biurowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka.87 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 My ostatnio zamawialiśmy komputery - zestawy składane pod kątem naszych potrzeb - i cały sprzęt biurowy (kilka urządzeń) ze sklepu http://www.trysja.pl. Oferują komputery stacjonarne projektowane i konfigurowane przez siebie, więc jest duże pole do manewru, jeśli chodzi np. o dostosowanie sprzętu pod specjalistyczne oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala233 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A zdarzyło wam się kupować online artykuły spożywcze np. wodę mineralną lub pieczywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tibiasz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 wyposażenie biura polecam kupować na avans.pl, kupowanie przez sieć znacznie zmniejsza koszty zakupów. A ta firma jest bardzo solidna i ma bardzo dobre marki w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon507 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jak dla mnie, w miarę niskie ceny i dogodne raty 0%ma sklep Euro Rtv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Sprzęt komputerowy do biura powinien być szybki i wydajny, dlatego warto byłoby do niego dokupić taki dysk SSD: http://www.zadowolenie.pl/podzespoly-komputerowe/dyski-twarde/dyski-ssd. Wszystko znajdziecie w sklepie Zadowolenie.pl, gdzie są bardzo dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakhtul Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja często robię zakupy tutaj http://www.niszczarki.org/ . Po za niszczarkami mają wiele innych sprzętów biurowych.Te niszczarki sa naprawde fajne i wydajne. Obowiazkowo w kazdym biurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwu Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie możesz poszukać w internecie :D ? dla mnie np. x kom jest dobrym sklepem, który ma konkurencyjne ceny, ale to moja lojalność wobec marki podpowiada żeby do nich zajrzeć na poczatku, a dopiero później szukać dalej ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon507 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wejdź do sklepu Euro Rtv, mają raty 0% więc nie pociągnie po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anuszka80 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jeśli chodzi o umeblowanie biura, to ja mogę polecić firmę Jard - http://jardmb.com.pl. Kupiliśmy u nich wyposażenie do nowej siedziby naszej firmy, wszystko od A do Z, dostaliśmy bardzo duże wsparcie podczas projektowania przestrzeni biurowej, doboru odpowiednich rozwiązań, ale też przy montażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snt Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 A mało to takich sklepów funkcjonuje? Wejdź sobie na segato.pl - artykuły biurowe znajdziesz tam nie tylko sprzęt wykorzystywany w biurze, ale również wszystko co potrzebne do jego funkcjonowania. Dość długo szukałem ostatnio dobrej bindownicy i dopiero u nich znalazłem niestety, ale sporo sprzedawców idzie na łatwiznę i zamiast przekonać klienta do droższego, lepszego jakościowo sprzętu takiego jak masz w segato wolą sprzedawać chińszczyznę, a potem jak pracujesz w biurze i jesteś odpowiedzialny za takie urządzenia to co tydzień musisz je zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonik3 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A znacie może jakieś fajny serwis ploterów? Ja się właśnie zastanawiam czy np. ten serwis ploterów jest ok. Co sądzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoloKolos Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Zarówno sprzęt jak i artykuły najlepiej zamówić w hurtowni internetowej gdzie mamy największy wybór jak i najlepsze ceny. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.solokolos.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miki68 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Jak nie przeszkadzają ci za bardzo ślady użytkowania to weź laptopa od computer-alliance.pl w klasie B. Rozruchowa gwarancja na kilka miesięcy, ale zdarzają się konfiguracje, np. sprzed dwóch lat i to bardzo jakościowe, że każdy popularny program i grę udźwigniesz w niezłej jakości. Postawiłem właśnie na takiego laptopa. Później po prostu dokupiłem naklejkę na tył, żeby nie było widać rysek. Można pokombinować. Za komputer kiedyś warty 4500 złotych zapłaciłem trochę ponad 800 złotych, więc jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 A bo ja wiem? Pewnie taki, który będzie miał naszym zdaniem najlepszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela78 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam wszystkich.Chciałabym się dowiedzieć jaki laptop najlepiej wybrać dla siebie. Zainteresowały mnie laptopy na stronie https://locoprint.pl/ . Czy ktoś juz kiedyś kupował w tym sklepie i może doradzić. Bo ja to się tak nie znam na laptopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel29 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jak macie ograniczony budżet, to sprawdźcie sobie aukcje internetowe, tam najszybciej można znaleźć sprzęt do biura w dobrych cenach. W serwisie https://aukcje.efl.com.pl/AuctionList/Komputery-biuro-telekomunikacja można kupić komputery, drukarki, oprogramowanie, meble biurowe, sprzedają też różnego rodzaju maszyny, sprzęt budowlany, samochody poleasingowe. Trzeba tylko się zarejestrować i można bezpłatnie licytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawartt23 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 W poszukiwaniu nowoczesnych i wysokiej jakości mebli warto zapoznać się z ofertą http://londonjoinery.co.uk. Firma realizuje projekty zabudowy kuchennej i do innych pomieszczeń. Meble sa profesjonalnie wykonane oraz sprawnie montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Na poleasingowe rzeczy lepiej nie patrzeć tylko od razu kupić nowe, szczególnie jeśli chodzi o urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lodzia Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ja mam swoje z mebluj dom co prawda od niedawna ale jestem z nich bardzo zadowolona.Praktycznie wszystko udało mi się u nich kupić, ale fotele to strzał w dziesiątkę. Dobrze zrobiłam, że posłuchałam się swojego informatyka i kupiłam te ares mesh sa jednak zdecydowanie lepsze od markusa i jednak tańsze.Nawet nasz Pan Kazio magazynier, który ma prawie 2m wzrostu ustawił sobie go idalnie dla siebie. Świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi