Kategorie
Skocz do zawartości

Jaki sklep internetowy do zakupów sprzętu do biura

pepke
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zerknij sobie do rtv Euro agd. Mają jedne z niższych cen w sklepach. Poza tym jest to pewny, większy sklep tak wiec w przyszłości w razie czego nie będziesz mial problemów z realizacją gwarancji. Dają tam normalną fakturę vat.

Poza tym w sklepie jest możliwość brania sprzętu na raty z czego skorzystałem przy okazji ostatnich zakupów bo nie mogłem wszystkiego kupić za gotówkę. Są to realne raty 0% bez żadnych dodatkowych opłat takich jak ubezpieczenie....

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

To oczywiście zalezy czego oczekujesz od danego sprzętu. Wydaje mi się, że powinno sie od tego zacząć aby potem móc wybierać sprzęt i sklep w jakim chcemy kupić towar. Najważniejsze dziś chyba są laptopy, poczytaj sobie zestawienie: https://mediamarkt.pl/jaki-laptop-kupic-wykaz-najlepszych-rozwiazan-2016 i zobacz jakie są ceny, czy Cię satysfakcjonuja czy nie. Przeanalizuj sobie konkretnie pod swoje potrzeby i wtedy decyduj. I tak z każdym sprzętem.

My ostatnio zamawialiśmy komputery - zestawy składane pod kątem naszych potrzeb - i cały sprzęt biurowy (kilka urządzeń) ze sklepu http://www.trysja.pl. Oferują komputery stacjonarne projektowane i konfigurowane przez siebie, więc jest duże pole do manewru, jeśli chodzi np. o dostosowanie sprzętu pod specjalistyczne oprogramowanie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o umeblowanie biura, to ja mogę polecić firmę Jard - http://jardmb.com.pl. Kupiliśmy u nich wyposażenie do nowej siedziby naszej firmy, wszystko od A do Z, dostaliśmy bardzo duże wsparcie podczas projektowania przestrzeni biurowej, doboru odpowiednich rozwiązań, ale też przy montażu :)

• 2 miesiące temu...

A mało to takich sklepów funkcjonuje? Wejdź sobie na segato.pl - artykuły biurowe znajdziesz tam nie tylko sprzęt wykorzystywany w biurze, ale również wszystko co potrzebne do jego funkcjonowania. Dość długo szukałem ostatnio dobrej bindownicy i dopiero u nich znalazłem niestety, ale sporo sprzedawców idzie na łatwiznę i zamiast przekonać klienta do droższego, lepszego jakościowo sprzętu takiego jak masz w segato wolą sprzedawać chińszczyznę, a potem jak pracujesz w biurze i jesteś odpowiedzialny za takie urządzenia to co tydzień musisz je zamawiać.

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jak nie przeszkadzają ci za bardzo ślady użytkowania to weź laptopa od computer-alliance.pl w klasie B. Rozruchowa gwarancja na kilka miesięcy, ale zdarzają się konfiguracje, np. sprzed dwóch lat i to bardzo jakościowe, że każdy popularny program i grę udźwigniesz w niezłej jakości. Postawiłem właśnie na takiego laptopa. Później po prostu dokupiłem naklejkę na tył, żeby nie było widać rysek. Można pokombinować. Za komputer kiedyś warty 4500 złotych zapłaciłem trochę ponad 800 złotych, więc jest różnica.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Jak macie ograniczony budżet, to sprawdźcie sobie aukcje internetowe, tam najszybciej można znaleźć sprzęt do biura w dobrych cenach. W serwisie https://aukcje.efl.com.pl/AuctionList/Komputery-biuro-telekomunikacja można kupić komputery, drukarki, oprogramowanie, meble biurowe, sprzedają też różnego rodzaju maszyny, sprzęt budowlany, samochody poleasingowe. Trzeba tylko się zarejestrować i można bezpłatnie licytować.

• 2 tygodnie później...

Ja mam swoje z mebluj dom co prawda od niedawna ale jestem z nich bardzo zadowolona.Praktycznie wszystko udało mi się u nich kupić, ale fotele to strzał w dziesiątkę. Dobrze zrobiłam, że posłuchałam się swojego informatyka i kupiłam te ares mesh sa jednak zdecydowanie lepsze od markusa i jednak tańsze.Nawet nasz Pan Kazio magazynier, który ma prawie 2m wzrostu ustawił sobie go idalnie dla siebie. Świetna sprawa.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...