- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 28 styczeń 2020 - 10:06
Celem życia jest rozwój własnej indywidualności
Napisano 06 luty 2020 - 20:00
Też mi się wydaje, że rynek pierwotny jest ciekawszą opcją, zawsze nie musisz się martwić o to jak poprzedni właściciel dbał o mieszkanie. Od razu możesz sobie zrobić tak jak ci odpowiada, bez konieczności zrywania podłóg, płytek itp. Ja chcę kupić segment i wyskoczyła mi reklama http://bit.ly/Home_Premium zna ktoś tego dewelopera?
Napisano 10 lipiec 2020 - 21:02
Też mi się wydaje, że rynek pierwotny jest ciekawszą opcją, zawsze nie musisz się martwić o to jak poprzedni właściciel dbał o mieszkanie. Od razu możesz sobie zrobić tak jak ci odpowiada, bez konieczności zrywania podłóg, płytek itp. Ja chcę kupić segment i wyskoczyła mi reklama http://bit.ly/Home_Premium zna ktoś tego dewelopera?
on buduje w Ożarowie Mazowieckim z tego co wiem, na pewno segmenty buduje ale chyba tez i mieszkania ma w sprzedaży, najlepiej sobie na żywo sprawdzić jak wyglądaja już oddane inwestycje
Napisano 30 lipiec 2020 - 11:36
Można znaleźć ciekawe inwestycje zarówno na rynku pierwotnym, jak i na rynku wtórnym. Nie należy się zamykać na nieruchomości zarówno z pierwszej opcji, jak i z drugiej. Tak naprawde najważniejsza jest lokalizacja. Niekoniecznie centrum miasta jest najlepsze, dobrze jest zwracać uwagę na nieruchomości w miejscach, w których nie będziemy mieli problemu z dojazdem do pracy czy do centrum miasta. Wiele bogatszych osob przeprowadza się na przedmieścia, z uwagi na to, ze jest tam spokojniej.
Na stronie możecie przejrzeć sobie luksusowe domy na sprzedaż.
Nie tylko w Polsce, ale i za granicą.
Napisano 21 grudzień 2020 - 09:48
Ja długi czas myślałam, że lepiej jest kupić nowe mieszkanie, ale jak zobaczyłam jak teraz te bloki robią, to ja nie wiem czy to długo postoi. U koleżanki już po roku zaczęły pękać ściany i wyszło milion innych problemów, bo deweloper chciał jak najszybciej oddać budynek.
Napisano 21 grudzień 2020 - 13:46
Ja obstaję przy zdaniu, że tylko rynek wtórny!
Dokładnie. Ilość wad które teraz wychodzą w nowych mieszkaniach po krótkim czasie jest niesamowita. Bywają wyjątki, ale skoro w wielu przypadkach wiele rzeczy zaczyna się sypać w budynku który jest niemal nowy, to będzie dalej ?
Samorząd →
Nieruchomości →
Wynajęcię mieszkania na weekend w WarszawieNapisany przez Guest_Ania Ptak , 05 paź 2020 ![]() |
|
![]() |
||
Prawo →
Sprawy rodzinne →
przeszkadzanie sąsiadomNapisany przez Guest_Mateusz , 25 wrz 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Kadry →
ZUS i Płace →
Zaświadczenie o zarobkach - kwota nettoNapisany przez Guest_Marek , 21 wrz 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Nieruchomości →
Rynek nieruchomości →
Mieszkanie - Jagodno czy Lipa PiotrowskaNapisany przez ave470, 28 sie 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Nieruchomości →
Rynek nieruchomości →
Poszukiwany deweloperNapisany przez justa99, 03 lip 2020 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_ - dziś, 00:27
adka - wczoraj, 23:53