- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 13 styczeń 2016 - 12:25
Napisano 17 luty 2016 - 14:59
Dość dobre i sprawdzone rozwiązanie znajdziesz jeszcze w ofercie Connecto. Z tego co widzę to oni prężnie działają pod kątem elektronicznego obiegu dokumentów, tu możesz o tym poczytać http://www.connecto....bieg-dokumentow a najlepiej jak się z nimi umówisz na pokaz systemu to od razu dowiesz się z jakimi systemami można to połączyć.
Napisano 07 marzec 2016 - 14:18
Dla mnie jeżeli chodzi o obieg dokumentów najważniejsze jest całe security. Obok oczywiście również szybki i sprawny przebieg. Najlepiej wynająć do tego firmę która jest w tym wyspecjalizowana tylko naprawdę wyspecjalizowana a nie z pseudo fachowcami. Ja korzystam z usług ItWORKS i mogę ich spokojnie polecić.
Napisano 30 czerwiec 2017 - 11:18
Na pewno wszelkie rozwiązania powinny być dopasowane do potrzeb i możliwości naszej firmy. Koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj http://drukwfirmie.p...mentow-w-firmie . Jest tam bowiem ciekawy artykuł na temat inteligentnego obiegu dokumentów oraz oszczędności jakie z tego tytułu płyną.
Napisano 28 wrzesień 2017 - 22:07
Aplikacja Kancelaryjna Paperless Mailroom jestem pewny, że zda egzamin. Jest niesamowicie pomocna w obsłudze korespondencji czy po prostu dokumentów. Na stronie Paperless można sobie więcej o tym produkcie poczytać. My korzystamy z niego już około roku i wszystko gra
Napisano 30 listopad 2020 - 00:39
W naszej firmie takie działania po prostu usprawniły maksymalnie rozwój firmy, ograniczyły drukowanie, gubienie dokumentów, błędne załatwianie spraw. System projektowała i wdrażała firma E.Volution z Katowic. Mogę ich polecić. Bardzo dobre oprogramowanie, cyfrowy obieg dokumentów, dobre doradztwo, przejrzyste zasady współpracy
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Eleonora - dziś, 01:53
Guest_Józek - dziś, 01:51
Guest_Waldemar - dziś, 01:45
Guest_Tomasz - dziś, 01:42
Guest_Andrzej - dziś, 01:35
Guest_Adrian - dziś, 01:33
Guest_Grzegorz - dziś, 01:07
bakarat - dziś, 00:07
Guest_Gość - wczoraj, 23:53
Urszula_75 - wczoraj, 23:38
michal.malinski - wczoraj, 23:17