Gość mm Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Szukamy właśnie mieszkania i mam pytanie gdzie jest najlepsze miejsce do mieszkania. Dodam że interesuje nas Wrocław i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Z tego co widzę to bardzo dużo ludzi wyprowadza się na obrzeża miasta, albo gdzieś poza miasto ale w sumie przy granicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgodzę się z przedmówcą. Moi znajomi kupili niedawno mieszkanie w Nowym Smolcu, to jest parę minut od Wrocławia. Mówili mi że z dojazdem nie mają problemów a to jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mieszkać poza duzymi miastami. Nam zmiana Wawy na Radzymin dała ponad 150 tysięcy oszczędności, ładniejszą okolicę, niższe ceny wszystkich usług. W stolicy nie mieliśmy nawet zdolności kredytowej. Wawa jest wyłącznie dla bardzo dobrze zarabiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco-71 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Poza lokalizacją, ważne od kogo, żeby nie okazało się, że wdepnęło się w jakąś minę i zamiast przyjemności mieszkania w nowym "M" trzeba użerać się z różnymi niedogodnościami. Jeżeli chodzi o Wrocław, polecałabym zwrócić uwagę np. na BLOCKPOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_t Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wrocław jest bardzo atrakcyjny do mieszkania http://ekotur.wroclaw.pl/atrakcje-wroclawia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 coco - ten deweloper budował kilka etapów tej inwestycji. Ten sprzedawany aktualnie jest 4, więc raczej nie widzę tutaj powodów do obaw. Raczej pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lunix Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Zapadła jakaś decyzja? Ciekaw jestem co kupisz i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Widziałem na ołtaszynie we wrocławiu, że budują nową inwestycję przy Agrestowej...może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Właśnie przeglądam ogłoszenia i zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania, szybko idą. Jak dla mnie atrakcyjna okolica, tylko zastanawiam się czy wybrać na parterze czy na piętrze lepiej tprinwestycje.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaja Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja bym wzięła to z poddaszem dodatkowo, czyli mieszkanie na piętrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czapek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 no ja nniedawno bylem w podobnej sytuacji i gdyby nie biuro nieruchomosci to bym jeszcze szukal i szukal. we wroclawiu masz na zyndrama z maszkowic masz biuro nowodworski estates, udaj sie, pomoga ci na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kluska Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Można też wybrać mieszkanie na parterze, ale za to z ogródkiem, jak na osiedlu Mlody Żoliborz. Zostały tylko dwa takie mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasik Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Teraz chciałabym mieszkać w takim miejscu żeby nie było nigdy problemu z dojazdem ani korków, ale to marzenie, nie stać mnie na śródmieście, teraz dzięki S8 i linii metra Bemowo jest na topie, nawet znalazłam tam fajna ofertę Lazurowa 168, niedrogo, blisko trasy, osiedle zamknięte, takie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kluska Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A co powiecie na Ursus? Buduje się teraz Stacja Nowy Ursus. Dojazd jest niezły, nie ma metra, jak np. planują na Bemowie, ale kolejka jeździ, autobusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molka Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ursus jest odrobinę za daleko od centrum, stawiam raczej na takie osiedla jak Bliska Wola, z dobrą komunikacją i w sąsiedztwie centrum miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiakowa06 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Warto przeczytać artykuł https://www.amazonas-baby.pl/zakup-wymarzonego-domu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek50 Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Dzień dobry, Nowe mieszkania to będzie niedlugo jeszcze większy problem, dlatego już teraz warto sprawdzić na https://www.forestclub.com.pl/inwestycja/ nowo powstające osiedle Forest Club, już teraz warto mieć to na uwadze. Takie okazja może się nie powtórzyć choć rynek mieszkań z rynku pierwotnego jest spory jak na Warszawę, ale może akurat ktoś chce mieszkać na Kabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi