Robi1405 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, szukam dobrego adwokata do sprawy karnej na terenie Katowic. Proszę przy poleceniu opisać jak wygląda kontakt z biurem czy mecenasem lob jak się w sadzie sprawa zajmuje. Niestety nawiązałem kontakt z nie poważnym adwokatem które wziął kasę i nic nie robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 polecam skontaktować się z kancelarią piotrbanczyk.pl, bardzo dobry adwokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwokat-katowice.biz Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zapraszam do kontaktu z naszą kancelarią - specjalizujemy się w sprawach karnych i jesteśmy z Katowic. Tutaj można sprawdzić opinie naszych Klientów - https://goo.gl/maps/34XBPTfn3CL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porto Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W takich przypadkach skoro w Katowicach nie można kogoś znaleźć, to zawsze można pomyśleć o rozszerzeniu nieco pola poszukiwań. Chociażby do Gliwic. Ja akurat znam z tych stron kancelarię adwokacką Wojas Pawlak, z którymi zawsze miałem dobry kontakt telefoniczny. I oni również angażują się, a nie biorą pieniądze i nic nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor.strach Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 w katowicach jest kancelara http://adwokat-dratwa.pl/ - Pan Paweł zajmuje się sprawami karnymi. W mojej ocenie jest to rzetelna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Polecam skontaktować się z adwokatem piotrbanczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ja jedynie z Trójmiasta mogę polecić, ale świetny adwokat - kancelaria Cejrowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 ja również mogę polecić prawnika piotrbanczy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 ja polecam wosiekdorosz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Do karnych to tylko Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Specjalizuje się głównie w sprawach karnych i widać, że to jest jego pasja. Bardzo oddany i zaangażowany w sprawę. Oczywiście zawsze można było na niego liczyć. Jak ktoś ma potrzebę skorzystania to numer bezpośredni 666609065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie polecam. Same złe opinie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c jak c Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 wsadził cię durna do mamra? myślisz, że sami piszą, stać ich, to piszą za nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hepina Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Niestety dalej zdarzają się tacy niepoważni adwokaci. Ja radzę Ci zadzwonić do kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak z Gliwic. Możesz ich wyszukać w google pod nazwą Legaleo. Zadzwoń i się umów. To prawdziwi profesjonaliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dast Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Ja również mogę polecić adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Prowadzi mi aktualnie sprawę o jazdę pod wpływem. Bardzo się stara, zgłasza wnioski dowodowe. Jestem bardzo zadowolony. Mogę śmiało polecić. Jak ktoś potrzebuje się skontaktować to nr 666609065. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daros Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Znam świetnego karnistę który prowadził trudną sprawe mojego męza ale akurat ma Kancelarię w Łodzi i Warszawie. Ale warto skorzystać z usług mecenasa Mariusza Olężałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filipte54 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Zgadzam się, kancelaria mecenasa Chróścielewskiego byłaby najlepszy wyborem. To bardzo mądry, skuteczny prawnik i widać, że naprawdę zna się na tym co robi. Zresztą ilość pozytywnych komentarzy na jego temat mówi sama za siebie. Poszukaj po prostu w google o Panu Wawrzyńcu, a sam się przekonasz Nie ma sensu szukać kogoś innego Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olgha Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mnie pomagał bardzo dobry karnista ale z Warszawy, czasem warto jechac dalej...polecam mecenasa Mariusza Olężałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Uty Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak dla mnie perfekcyjna i skuteczna jest Kancelaria Adwokacka CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI Polecam na podstawie swojej wygranej sprawy przed sądem karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszT77 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Mecenas Chróścielewski jest osobą godną polecenia, otrzymałem kontakt do tego adwokata z polecenia. Pan Mecenas obrał skuteczną strategie obrony, która poźniej konsekwentnie realizował, co przyniosło oczekiwany efekt. Dziękuję raz jeszcze za profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi