Kategorie
Skocz do zawartości

Jaki kredyt na nowe auto

Gość Maciejj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Jest wiele banków oferuje różnego rodzaju promocje na kredyty samochodowe. Trochę korzystniejsze od zwykłych kredytów konsumenckich. Powiem wam, że ja gdybym miał zadłużać się na zakup samochodu to byłoby to tylko i wyłącznie w przypadku leasingu - czyli wtedy kiedy korzyścią będzie odzyskanie połowy podatku VAT.

O kredyty na auto zapytaj jeszcze na tym forum: http://www.forum-kredytowe.pl/

Ewentualnie poszukaj wątku który najbardziej odpowiada twojej sytuacji.

Uważam, że auto na kredyt to bardzo dobry pomysł, ale pod warunkiem, że znajdzie się dobrą ofertę. My jesteśmy na etapie poszukiwań. Jak do tej pory najlepszą propozycję przedstawiło nam CLS. Może ktoś z forumowiczów ich zna i mógłby coś powiedzieć na ich temat? Tutaj http://www.cls.pl  jest ich strona.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Jesteś KLIENTEM INDYWIDUALNYM? Nasza oferta dla OSÓB FIZYCZNYCH na pewno Cię zaskoczy!!
-  kredyty gotówkowe, hipoteczne, samochodowe, leasing konsumencki, jak i dostęp do kapitału pozabankowego – a wszystko na bardzo atrakcyjnych warunkach.

A może jesteś PRZEDSIĘBIORCĄ? Mamy dla Ciebie idealną ofertę!
- kredyty obrotowe, inwestycyjne, deweloperskie a także  inne formy , niezależnie od stażu, formy prawnej czy zdolności kredytowej.
- niezwykle rozbudowana oferta leasingowa - jesteśmy Partnerem sieci GO-leasing, największego brokera leasingowego a to oznacza dostęp do 32 firm leasingowych w jednym miejscu!  Sfinansujemy każdy środek trwały o wartości już od 1 tysiąca PLN

Dopiero OTWORZYŁEŚ DZIAŁALNOŚĆ?
Naszym klientom oferujemy szeroką ofertę finansowania młodych przedsiębiorstw. 
- finansowanie na start- procedura uproszczona pozwala uzyskać 35 000zł, pełna nawet 100 000zl, a to wszystko z konkurencyjnym oprocentowaniem!
- leasing- zaproponujemy oferty angażujące bardzo mały wkład własny ( nawet na poziomie 0%- porównując w innych instytucjach wkład własny dla nowo powstałych firm oscyluje miedzy 15-20%).

Zapraszam do kontaktu,

Malwina Wawrowska

Tel. 511500621 

e-mail: m.wawrowska@bossfinance.pl

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Według mnie bardzo ciekawą opcją jeśli chodzi o kredyt samochodowy są firmy skupione wokół firm dealerskich czy wręcz firmy dealerskie proponujące tego typu rozwiązania. Bardzo często możemy dostać coś dodatkowego. Ja ostatnio szukałem takich rozwiazań i np w oko wpadło mi np to https://www.daciafinansowanie.pl/finansowanie/firma. Bardzo szeroka oferta i można znaleźć coś dla siebie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jeszcze można wziąć w leasing i to jest niezła opcja, my do firmy wzieliśmy w salonie w Częstochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/Tak się na firmę najbardziej opłaca. A wybierasz takie jak potrzebujesz w firmie i masz dobre reprezentacyjne auto. Do tego wszystko pod Ciebie jest konfigurowane

• 7 miesięcy temu...

Myślę, że do tego to trzeba indywidualnie podejść. Każdy dealer czy salon samochodowy może zaoferować nieco inne możliwości leasingu czy innej formy finansowania. Dla mnie na przykład satysfakcjonująca była oferta przedstawiona przez przedstawiciela autoryzowanego salonu Porsche w Sopocie. A w sumie kilka ofert indywidualnie dobranych pod klienta. Najlepiej to się osobiście zawsze skonsultować, poprosić o ofertę.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...