Gość Maciejj Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 W jakim banku można obecnie uzyskać korzystny kredyt na nowy samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Witanowski Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wydaje mi się, że getin bank będzie miał najkorzystniejsze oprocentowanie, ale bez problemu sprawdzisz to na stronie internetowej http://www.terve.pl/kredyty/kredyty-samochodowe, masz tu porównanie dostępnych kredytów samochodowych z różnych banków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuklems Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja polecam jednak tradycyjny kredyt gotówkowy, teraz jest czas promocji i można znaleźć na prawdę dobre oferty na kredyty gotówkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ja brałam z VW Bank - bezpośrednio w salonie gdzie kupowałam auto. Oprocentowanie 0%, jedynie prowizja i jakieś durne ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasik86 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W praktycznie każdym, ale ja polecam Ci rozważyć ofertę CLS, a jeśli masz firmę, to może również leasing? Zajrzyj na http://www.cls.pl/leasing_samochodowy i ocen sam, czy to coś dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Takie zestawienie znalazłem http://finanse.sprzedajemy.pl/finanse-osobiste/kredyty-samochodowe/porownaj-kredyty-samochodowe w miarę aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepke Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jest wiele banków oferuje różnego rodzaju promocje na kredyty samochodowe. Trochę korzystniejsze od zwykłych kredytów konsumenckich. Powiem wam, że ja gdybym miał zadłużać się na zakup samochodu to byłoby to tylko i wyłącznie w przypadku leasingu - czyli wtedy kiedy korzyścią będzie odzyskanie połowy podatku VAT.O kredyty na auto zapytaj jeszcze na tym forum: http://www.forum-kredytowe.pl/Ewentualnie poszukaj wątku który najbardziej odpowiada twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clomer Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Branie kredytu na auto nie jest zbyt mądre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Uważam, że auto na kredyt to bardzo dobry pomysł, ale pod warunkiem, że znajdzie się dobrą ofertę. My jesteśmy na etapie poszukiwań. Jak do tej pory najlepszą propozycję przedstawiło nam CLS. Może ktoś z forumowiczów ich zna i mógłby coś powiedzieć na ich temat? Tutaj http://www.cls.pl jest ich strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kredyt z ratami 0% to jeszcze, ale i tak bardziej się opłaca leasing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowmarine Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja kupując samochód wziąłem kredyt w Idea Banku, na działalność gospodarczą. Ostatecznie wyszedłem na tym tak, że wszystkie odsetki zostały mi odliczone od podatku. Ważne, że brałem to po kilku miesiącach prowadzenia działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Kredyt dobrze się bierze, ale pożycza się cudze, a oddaje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlykot Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Leasing chyba jest najlepszym sposobem na tanie sfinansowanie samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Leasing jest zdecydowanie dobrym sposobem. Ewentualnie kredyt samochodowy. Ostatnio szwagier zastanawiał się nad leasingiem i po porównaniu ofert wybrał raiffeisen leasing, ponoc wypadło najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meleks Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dla firm zdecydowanie www.bezbiku.info/leasing/, a dla osób fizycznych pożyczki pod zastaw samochodu lub www.bezbiku.info/kredyty-samochodowe/, wszystko zależy jaką kwotą dysponujemy i jakie auto chcemy kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trondek23 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Najlepszy jest bank w którym ma się konto i zagrozi się przeniesieniem konta w sytuacji baku zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalwinaBossFinance Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jesteś KLIENTEM INDYWIDUALNYM? Nasza oferta dla OSÓB FIZYCZNYCH na pewno Cię zaskoczy!!- kredyty gotówkowe, hipoteczne, samochodowe, leasing konsumencki, jak i dostęp do kapitału pozabankowego – a wszystko na bardzo atrakcyjnych warunkach. A może jesteś PRZEDSIĘBIORCĄ? Mamy dla Ciebie idealną ofertę!- kredyty obrotowe, inwestycyjne, deweloperskie a także inne formy , niezależnie od stażu, formy prawnej czy zdolności kredytowej.- niezwykle rozbudowana oferta leasingowa - jesteśmy Partnerem sieci GO-leasing, największego brokera leasingowego a to oznacza dostęp do 32 firm leasingowych w jednym miejscu! Sfinansujemy każdy środek trwały o wartości już od 1 tysiąca PLN Dopiero OTWORZYŁEŚ DZIAŁALNOŚĆ?Naszym klientom oferujemy szeroką ofertę finansowania młodych przedsiębiorstw. - finansowanie na start- procedura uproszczona pozwala uzyskać 35 000zł, pełna nawet 100 000zl, a to wszystko z konkurencyjnym oprocentowaniem!- leasing- zaproponujemy oferty angażujące bardzo mały wkład własny ( nawet na poziomie 0%- porównując w innych instytucjach wkład własny dla nowo powstałych firm oscyluje miedzy 15-20%). Zapraszam do kontaktu,Malwina WawrowskaTel. 511500621 e-mail: m.wawrowska@bossfinance.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakarat Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Tutaj https://www.ekredytgotowkowy.pl/kredyty/ jest ciekawa opcja, a mianowicie ranking kredytów gotówkowych. W ten sposób można wybrać najlepszą ofertę i przy tym naprawdę sporo zaoszczędzić. Koniecznie sobie tam zerknijcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chichop2 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Według mnie bardzo ciekawą opcją jeśli chodzi o kredyt samochodowy są firmy skupione wokół firm dealerskich czy wręcz firmy dealerskie proponujące tego typu rozwiązania. Bardzo często możemy dostać coś dodatkowego. Ja ostatnio szukałem takich rozwiazań i np w oko wpadło mi np to https://www.daciafinansowanie.pl/finansowanie/firma. Bardzo szeroka oferta i można znaleźć coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 A tutaj patrzyłeś https://kredytolog.com/szybki-kredyt-samochodowy-przez-internet.php? Zebrane są różne oferty kredytów samochodowych. Sama miałam taki kredyt i polecam. Warunki są atrakcyjne, a nowe auto to zawsze nowe auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamela Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jeszcze można wziąć w leasing i to jest niezła opcja, my do firmy wzieliśmy w salonie w Częstochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/Tak się na firmę najbardziej opłaca. A wybierasz takie jak potrzebujesz w firmie i masz dobre reprezentacyjne auto. Do tego wszystko pod Ciebie jest konfigurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Naprawdę opłacalny jest taki leasing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tedd Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Sam jestem ciekaw. Sam nie mam zdania, może są jeszcze inne możliwości, korzystniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Akurat ja ze Skody mam samochód w leasingu, na firmę brałem. Profesjonalnie podeszli z ofertą, jestem zadowolony. Leasing się opłaca, to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Myślę, że do tego to trzeba indywidualnie podejść. Każdy dealer czy salon samochodowy może zaoferować nieco inne możliwości leasingu czy innej formy finansowania. Dla mnie na przykład satysfakcjonująca była oferta przedstawiona przez przedstawiciela autoryzowanego salonu Porsche w Sopocie. A w sumie kilka ofert indywidualnie dobranych pod klienta. Najlepiej to się osobiście zawsze skonsultować, poprosić o ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi