Gość sylwia Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 zakupilam 9 palet kostki brukowej koloru wapien dewonski , brukarze rozkladali kostke. po przyjezdzie z pracy i obejrzeniu przezemnie podworka prace zostaly wstrzymane(rozlorzono 7ipol palet) gdyz kolorystyka czesci kostek znacznie odbiegala od siebie. jak sie okazalo sprzedawca dostarczyl mi kostke z roznych miejsc produkcji ( trzy fabryki).siedem palet bylo spojnych kolorystycznie ze sobą odcienie popielu. 2 wpadajace w berz bez sladu popielu wygladaja jakby byly bez barwnika . 1 paleta roznaca sie nie tylko kolorystyka ale i wzorkiem warstwy wierzchniej . z tego powodu na podworku widoczne sa plamy . nawet mieszajac kostki nie istnieje mozliwosc ulozenia tego tak aby calosc wygladala estetycznie . czy mam prawo zadac aby firma ktora dostarczyla mi towar zebrala go z podworka na wlasny koszt i przywiozla mi towar z jednej fabryki i jednej seri . dodam ze widzialam ta kostke na 4 podworkach i na zadnym nie wyglada to tak jak u mnie . kostka jest droga ponad 50 zl . u mnie wyglada tak jak bym miala 1 gatunkowa kostke wymieszana z 2 gatunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baranek Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Moim zdaniem możesz reklamować u handlowca. Z materiałami budowlanymi już tak jest, że nie da się wyprodukować w różnych miejscach idealnie jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userplus Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Z całą pewnością, masz prawo oczekiwać od sprzedawcy aby wszystkie zakupione przez Ciebie kostki brukowe były w jednym, tym samym kolorze/fakturze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronika33 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Mówiąc o firmie brukarskiej to najlepiej będzie spojrzeć na ofertę brukartwa Bytom https://www.cabanbruk.pl/brukarstwo/ Ta firma zajmująca się układaniem kostki brukowej w Bytomiu ma bardzo duże doświadczenie w brukowaniu bytomskich ulic. Dzieki czemu jest jedną z lepszych firm układajacych kostkę brukową w Bytomiu, warto zapytać o ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo122 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Znakomity producent kostki brukowej jest na https://www.jadar.pl/produkty/kostka-brukowa.htmlWedług mnie aboslutnie jest to rozwiązanie warte uwagi. Mają spore doświadczenie w tym, co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G0siaa Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na Twoim miejscu bym ją reklamowała. Uważam, że masz do tego pełne prawo. Ja w ubiegłym roku zamówiłam kostkę brukową od firmy www.budwegplus.pl. Posiada bardzo staranne wykonanie i ładny wygląd. Po roku ciągłej eksploatacji cały czas wygląda jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro3l8m Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Zdecydowanie nie powinno być takich sytuacji. Zakup kostki to poważny wydatek i trzeba go przemyśleć. Jeżeli nie uwzględnią Ci reklamacji to mega słaba sytuacja ;/ Ja byłam ostrożna co, do wyboru producenta mojej kostki. Popytałam o opinie znajomych i według ich rekomendacji najlepsze opinie miała firma Kost-Bet. Czytałam o nich kiedyś i sprawdzałam ofertę. Rekomendacje znajomych utwierdziły mnie w przekonaniu, że warto zamówić od nich kostkę i tak też zrobiłam. Póki co wszystko elegancko, nic się nie wykruszyło ani nie pękło. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopsio-bopsio Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Jeżeli zależy nam na świeżym wyglądzie elementów zewnętrznych naszego domu to musimy co pewien czas wykonywać niezbędne prace konserwacyjne. Podjazdy, alejki, ścieżki wymagają okresowych prac. Do takich prac należy czyszczenie kostki brukowej. Jeżeli jest wykonane poprawnie to przedłuży z pewnością walory wizualne okolic zewnętrznych domu. Warto także pamiętać o przeprowadzeniu zabiegu impregnacji, co z pewnością przedłuży żywotność danej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barakuda Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Polecam ekipę fachowców od układania kostki brukowej i stabilizacji gruntów, mianowicie Ped-Bruk ze Skierniewic https://www.pedbruk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki85 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Jeśli potrzebujecie sprawdzonych produktów do tego by zadbać o kostkę brukową to polecam zajrzeć na https://hgs24.pl/pl/c/Chemia-do-kostki-brukowej/239. Mają najlepszy wybór i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksyndia Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Od siebie dodam jeszcze namiar na firmę, która oferuje profesjonalne usługi czyszczenia kostki brukowej https://i-czyszczeniekostkibrukowej.pl/. Działa ona na terenie woj. Śląskiego i szczerze polecam, bo ceny są konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 U mnie kostkę układała firma BIN-BRUK. Polecam, wykonali zlecenie solidnie i porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Doskonałej jakości kostkę brukową oferuje firma CONAN GROUP. Polecam ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi