Kategorie
Skocz do zawartości

kostka brukowa

Gość sylwia

Rekomendowane odpowiedzi

zakupilam 9 palet kostki brukowej koloru wapien dewonski , brukarze rozkladali kostke. po przyjezdzie z pracy i obejrzeniu przezemnie podworka prace zostaly wstrzymane(rozlorzono 7ipol palet) gdyz kolorystyka czesci kostek znacznie odbiegala od siebie. jak sie okazalo sprzedawca dostarczyl mi kostke z roznych miejsc produkcji ( trzy fabryki).siedem palet bylo spojnych kolorystycznie ze sobą odcienie popielu. 2 wpadajace w berz bez sladu popielu wygladaja jakby byly bez barwnika . 1 paleta roznaca sie nie tylko kolorystyka ale i wzorkiem warstwy wierzchniej . z tego powodu na podworku widoczne sa plamy . nawet mieszajac kostki nie istnieje mozliwosc ulozenia tego tak aby calosc wygladala estetycznie . czy mam prawo zadac aby firma ktora dostarczyla mi towar zebrala go z podworka na wlasny koszt i przywiozla mi towar z jednej fabryki i jednej seri . dodam ze widzialam ta kostke na 4 podworkach  i na zadnym nie wyglada to tak jak u mnie . kostka jest droga ponad 50 zl . u mnie wyglada tak jak bym miala 1 gatunkowa kostke wymieszana z 2 gatunkiem.

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Mówiąc o firmie brukarskiej to najlepiej będzie spojrzeć na ofertę brukartwa Bytom https://www.cabanbruk.pl/brukarstwo/ Ta firma zajmująca się układaniem kostki brukowej w Bytomiu ma bardzo duże doświadczenie w brukowaniu bytomskich ulic. Dzieki czemu jest jedną z lepszych firm układajacych kostkę brukową w Bytomiu, warto zapytać o ofertę.

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...

Zdecydowanie nie powinno być takich sytuacji. Zakup kostki to poważny wydatek i trzeba go przemyśleć. Jeżeli nie uwzględnią Ci reklamacji to mega słaba sytuacja ;/ Ja byłam ostrożna co, do wyboru producenta mojej kostki. Popytałam o opinie znajomych i według ich rekomendacji najlepsze opinie miała firma Kost-Bet. Czytałam o nich kiedyś i sprawdzałam ofertę. Rekomendacje znajomych utwierdziły mnie w przekonaniu, że warto zamówić od nich kostkę i tak też zrobiłam. Póki co wszystko elegancko, nic się nie wykruszyło ani nie pękło. Jestem bardzo zadowolona z wyboru.

• 2 miesiące temu...

Jeżeli zależy nam na świeżym wyglądzie elementów zewnętrznych naszego domu to musimy co pewien czas wykonywać niezbędne prace konserwacyjne. Podjazdy, alejki, ścieżki wymagają okresowych prac. Do takich prac należy czyszczenie kostki brukowej. Jeżeli jest wykonane poprawnie to przedłuży z pewnością walory wizualne okolic zewnętrznych domu. Warto także pamiętać o przeprowadzeniu zabiegu impregnacji, co z pewnością przedłuży żywotność danej powierzchni.

• 5 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...