Zależy w jak małej i czy chcesz działać wgl samodzielnie czy jakaś spółka? Może franczyza? Myślałeś o tym?
franczyza jest właśnie najbezpieczniejszą opcją, co sądzisz? trochę o tym ostatnio czytam i coraz bardziej się w tym utwierdzam, tylko zastanawia mnie czy taka współpraca nie jest za bardzo wiążąca, chociaż ma wiele plusów
Jak najbardziej. Zwłaszcza przy obecnym założeniu, że markety wielkopowierzchniowe mają być blisko ludzi. Oczywiście o ile rynek nie jest przesycony
i właśnie tu tworzy się pytanie czy ludzie czują, że jest przesycony, gdy mają już blisko domu po prostu inne markety czy właśnie chcą, żeby w ich okolicy pojawił się nowy, innej, fajnej marki
Franczyza to chyba najlepsza opcja jeśli chodzi o sklepy wielkopowierzchniowe. Obie strony na tym korzystają, do tego dochodzą szkolenia i zarządzanie rozpoznawalną marką - jak dla mnie franczyza to super opcja. Sam myślę, czy się takim czymś nie zająć ale chyba jeszcze nie mam na tyle odłożone a nie jestem kimś kto jest zainteresowany jakimikolwiek kredytami.
no ja też puki co szukam pomysłu, jestem jeszcze młody i nie stać mnie do końca na tego typu współpracę, a kredyt też uważam, ze nie wchodzi w grę, ale warto przygotować jakiś researching i dowiedzieć się co w przyszłości będzie opłacalne. A rynek franczyzy raczej sie w Polsce rozwija