Gość jola Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jeżeli szukasz większej kwoty to sprawdź ofertę Profi credit nie sprawdzają bik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renata Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 ostatnio gdy potrzebowałam pożyczki znajoma poleciła mi profi credit ona tam ma pożyczkę i nie ma zastrzeżeń złożyłam wniosek i dostałam 6 tyś szybko i bez sprawdzania bik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaster Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Najlepiej czytać opinie na internecie. Ja np. takim zaufałem i wziąłem pożyczkę na spłatę innych zobowiązań w http://pozyczkarium.pl i nie żałuję. Spłaciłem wszystko i jeszcze wziąłem potem drugi raz na dowolny cel i też już spłaciłem. Dobre warunki i mega miła obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekkawy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 przede wszystkim trzeba dokładnie czytać umowy :) a i rekomendacje są dobre, jak znajomi, rodzina, lub opinie w necie są ok, to można się zgodzić. Ja właśnie natrafiłam na sporo pozytywnych opinii o Profi Credit, i widzę, że nie tylko ja sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daisy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Każdy z nas stanął w swoim życiu przed problemem z brakiem pieniędzy i ja właśnie znalazłam się w takiej sytuacji. Możecie mi doradzić czy warto zaciągnąć chwilówkę i jak najlepiej to zrobić, aby nie popaść w kłopoty. Znacie może adresy jakiś internetowych poradników, żebym mogła poczytać coś na ten temat, może takie z których Wy korzystacie prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjam Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie znam żadnej sensownej chwilówki. Wszystkie to zwykłe naciągactwo. Lepiej pożyczyć od rodziny lub znajomego niż spłacać dwa razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ita Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Polecam Wam stronę chwilowki.com, możecie znaleźć informacje na każdy temat odnośni chwilówek, na co uważać, jaką firmę wybrać z długie listy, które oferują chwilówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizneswoman Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jak najdalej od takich ofert. Lichwa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toros Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 jesteś pewny, że chwilówka to dobre rozwiązanie? Ja bym się zastanowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 jesteś pewny, że chwilówka to dobre rozwiązanie? Ja bym się zastanowił Są różne sytuacje. Świat nie jest czarno biały. Czasami bank nie chce udzielić kredytu a człowiek jest postawiony przed scianą bo kredyt jest mu bardzo potrzebny. W takiej sytuacji chwilówka nie jest takim złym rozwiązaniem. Szczególnie jeśli skorzysta sie z promocji pierwszej pożyczki. Obecnie wiele firm oferuje taka pożyczkę za darmo. Po to aby ich po prostu przetestować. Pożyczacie pieniadze i oddajecie je do określonego terminu. Nie macie wtedy oprocentowania. Oferta lepsza niż ta w banku.Na przykład tutaj:https://www.viasms.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tescji90 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na rynku działa sporo firm pożyczkowych, które udzielają pierwszej pożyczki całkowicie za darmo, także warto skorzystać z takiej oferty, gdy brakuje pieniędzy - taką pożyczkę trzeba jednak koniecznie oddać w ustalonym terminie (inaczej trzeba za nią zapłacić). Takie pożyczki oferują m.in. vivus, filarum, alfa kredyt, czy smart pożyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mussek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 najgorsze, że żadna chwilówka nie jest dobra! mają wysokie ubezpieczenie, bo skoro od ręki dają gotówkę, bez sprawdzania dochodów to muszą się jakoś zabezpieczyć. Niektóre mają tak, że jak się spłaci w ciągu 14 czy 7 dni to jest małe oprocentowanie, ale i tak jest to wysoka suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiniCredit.pl Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zdarza się jednak, że ludzie potrzebują zastrzyku gotówki od ręki, a nie mają od kogo pożyczyć. Wiedzą też, że np. już w przyszłym miesiącu będą mogli spokojnie taką pożyczkę spłacić. Warto więc, by mieli oni tę świadomość, że z tej sytuacji jest wyjście. W naszym przypadku są to szybkie pożyczki od 100 do 5000zł i od początku do końca jasne zasady. Chcemy, aby każdy klient był świadomy wyboru jakiego dokonuje. Takich świadomych ludzi w potrzebie jest bardzo wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanzel01 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kiedy pożyczamy pieniądza zawsze musimy oddać więcej, ważne jest to żeby ta różnica była jak najmniejsza. Teraz szybkie gotówki proponują nawet banki, można je zaciągnąć przez internet, podobnie jak igotówka w bnp paribas, sprawdź na http://www.kredyty-gotowkowe.net/igotowka-bnp-paribas-jakie-opinie-o-tym-kredycie-przez-internet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jeśli chodzi o wybór kredytów, to takie miejsca jak to - http://www.kredyty-gotowkowe.net/kredyt-gotowkowy-mbanku-opinie-warto.htmlnaprawdę ułatwiają ich wybór. Myślę, że możecie zajrzeć sobie na portal i zapoznać się z zamieszczonymi tutaj poradami oraz opiniami o pożyczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Najlepiej jest skorzystać z porównywarki takich ofert. Na przykład na stronie znajduje się kalkulator, za pomoca którego możecie sobie wyliczyć jakie jest realne oprocentowanie danej chwilówki i ile bedziecie musieli spłacić w ciągu roku:http://www.postawnaswoim.pl/finanse/pozyczki-chwilowki-przez-internet/ Dodam,że przy takich pożyczkach jest zwykle cała masa kosztów. Szczególnie w przypadku braku spłąty. Wtedy liczą każde wezwanie do spłaty. Jest to jakieś 3-4 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Z tego co wiem to Getbucks https://pl.getbucks.com udzielają takich pożyczek. Jak sprawdzić ofertę? Dokładnie przeanalizować umowę i przemyśleć czy będziemy mogli spłacać raty w takiej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodrel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pożyczki trzeba sprawdzać przed zaciągnięciem. Dobrze zatem zweryfikować firmy przed aplikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Moim zdaniem warto przeglądać porównywarki i portale typu https://pozyczki-online.info, gdzie można znaleźć opinie i oceny poszczególnych firm i agencji pożyczkowych. W sumie dużo zależy od tego, ile chcemy pożyczyć pieniędzy i na jaki okres czasu. Tak czy inaczej, takiej decyzji nie warto podejmować pochopnie, tym bardziej, że firmy pożyczkowe mogą ustalać oprocentowanie dowolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna D.P. Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jak ocenić? Porównać ilość pożyczonych złotówek z sumą do oddania. Najprostsza i najlogiczniejsza metoda ze wszystkich... Zapoznać się dokładnie z ofertami, zorientować się jakie będą odsetki... i ile będzie trzeba zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ja jakiś czas temu zdecydowałam się na chwilówkę. Nigdy nie sądziłam,ze bedę do tego zmuszona ale jak wiadomo życie plecie różne scenariusze.. Po prostu w danym dniu były mi bardzo potrzebne pieniądze a w banku dokumentacje zajęłyby trochę czasu i nie było opcji dostania kredytu. Tak więc skorzystałam z usług firmy chwilówkowej. Konkretnie - firmy Wonga. Koszt na 60 dni to 10 zł tak więc wcale nie jest to taka wysoka kwota. Na stronie jest to opisane:https://www.wonga.pl/pozyczka-w-wongacom-oplaca-sie-bardziejChwilówki wcale nie muszą być tak duzo droższe od kredytów w bankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnetaZ Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Na pewno trzeba dobrze czytać wszelkie umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek101 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Trzeba przeczytać dokładnie umowe co do kropki, i zwrócić szczególną uwagę co do dodatkowych opłat + i czy mogą mam doliczać jakieś gratisy do spłatyogólnie najlepiej było by żeby wiedzieć jaką wysoką ratę mamy i ostateczną niezmienną kwotę do spłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlow Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nam się niedawno telewizor zepsuł i będę brał pożyczkę prawdopodobnie. Mam już na oku jedną ofertę bez oprocentowania, za darmo na stronie chwilovka.pl. Zobaczymy. Ogólnie pokazują tutaj dużo ofert, więc nie trzeba tylko z jednej czy dwóch korzystać, do wyboru mają coś koło 20 – tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi