Gość marcin w Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Mój kontrahent zalega z kilkoma niezapłaconymi fakturami już prawie dwa miesiące. Ciągle mnie zbywa, unika. W sumie należność wynosi prawie 10 000 zł. Co mogę zrobić? Starać się wyegzekwować kasę na własną rękę czy sięgnąć po pomoc do firmy windykacyjnej? Nie ukrywam, że nie mam zbytnio czasu na takie "skradanki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sami Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 podjęłam współpracę z Lexperto jako firma oddłużeniowa mogę powiedzieć ,że działa skutecznie i jeszcze jeden dodatkowy plus ,że wysokość prowizji pobiera od zlecenia zakończonego sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Skoro nie kwapi się by się skontaktować polecał bym ci firmę windykacyjną jednak.Poszukaj w necie opinii i wybierz najbardziej ci odpowiadającą. Spotkałem się parę razy z firmami którymi zależy by odzyskać dług już w etapie polubownym a nie zbywać klienta że się nie da i sądowniczą dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gościnny_gość Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Skoro nie masz czasu i masz firmę na głowię to chyba najsensowniej skorzystać z firmy windykacyjnej. Przejrzyj jakieś sensowne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No zapłata po wykonaniu zadania to bardzo duży plus. Zgadzam się z Jankiem że sporo firm od razu chce iść na drogę sądową bo mają większą za to prowizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Macio Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wiem że kancelaria lexperto zajmuje się oddłużaniem oraz windykacją więc masz pewność że znają sprawę od dwóch stron. Dodatkowo płacisz jeśli windykacja się powiedzie a płacisz 8% prowizji bez ukrytych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zrz Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Są firmy, którym płaci się właśnie po odzyskaniu należności, np. Alektum, Lexperto i chyba Compass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Trzeba poszukać odpowiedniej i skutecznej firmy windykacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renata Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Korzystałam z Lexperto jestem zadowolona rzetelna i skuteczna firmaCo jest ważną rzeczą ,że prowizja jest pobierana od zlecenia zakończonego sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dandrzej Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie znam tej powyższej firmy, ale mogę powiedzieć wiele dobrego o Volenti sp. z o.o. Miałem podobny problem, zadzwoniłem, zapytałem, powiedzieli, że sprawa do wygrania. I wiecie ile czekałem na odzyskanie należności? 10 dni. Powtórzę - 10 dni. Uważam, że warto udać się do firmy windykacyjnej, chociażby po to, żeby dłużnik nie czuł się bezkarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtzd Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 No niestety czasami trzeba się z tym długo bujać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Najlepiej jest iść z tym do sądu. Po prostu zagrozić dłużnikowi ,że jeśli nie spłaci pieniędzy to czeka go sprawa w sądzie. Wprawdzie wiele osob korzysta z pomocy windykatorów ale sam nie wierzę w takie rzeczy. Wprawdzie niekiiedy może być to skuteczne ale jesli osoba dłużnik jest zorientowana w temacie to nawet windykator Wam nie pomoże. Zerknijcie sobie na forumhttp://www.forum-kredytowe.pl/f145/ Jest tutaj cały dział o windykacji albo komorniku. Możecie się tam dopytać o to jak odzyskać długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanda172 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BonyEm Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kiedyś bawiliśmy się w coś takiego, jak samodzielna windykacja. Znudziło nam się to, bo ściągalność zerowa, a do tego też same problemy. Teraz oddajemy takie sprawy do firmy windykacyjnej BON z Warszawy i już oni dalej zajmują się sprawą. Powiem szczerze, że nie mamy prawie teraz dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DariaGłowacka Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Hmm, ja probowałam zarówno sama odzyskiwać długi jak i poprzez firmę windykacyjną... niestety bez skutku. Pomogło za to zgłoszenie sprawy do komornika (Pomagał mi komornik Marian Piasecki z Tarnowa) i tu efekt był naprawdę szybki. Udąlo mi sie odzyskać praktycznie większośc wierzytelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian2 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ja korzystam z programu do fakturowania i dokumentów online https://afaktury.pl/ i on posiada funkcję windykacji faktur. Nie muszę się tym sam zajmować, bo program robi to za mnie. Od wysyłania wezwań do zapłaty po kancelarię. To bardzo duże ułatwienie i przede wszystkim oszczędność nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barb30 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 A myślałeś aby zaangażować biuro detektywistyczne? Moi znajomi mieli problem z odzyskaniem pieniędzy przez długi czas i żadna z firm windykacyjnych nie pomogła, dopiero agencja Nemezis wkroczyła do akcji i pomogła namierzyć dłużnika. Jak widać niekonwencjonalne sposoby się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanda172 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Windykację bez zaliczek i prowizji prowadzi dla mnie enakazpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitki Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Podzielam zdanie barb30. Uważam, że warto zaangażować w tą sprawę detektywa, który z pewnością zrobi rozeznanie i myślę, że pomoże Ci rozwiązać ten problem. Ja ze swojej strony polecam to biuro detektywistyczne z Wrocławia http://www.secretspy.pl/. Mają też swoje siedziby w Poznaniu i Lesznie. Są profesjonalni, dyskretni i bardzo skuteczni więc myślę, że warto skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekDmowski Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ja też uważam, że warto jest wynająć firmę detektywistyczną, która specjalizuje się w sprawach dla osób biznesowych. Jednym z takich biur w Warszawie jest http://www.detektywdlabiznesu.pl/ i ze swojej strony mogę ich serdecznie polecić, znają takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Firma detyktywistyczna? XD Lepiej skorzystać z firmy, która zajmuje się ściąganiem długów i docisnąć kontrahenta, żeby je spłącił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dermotir Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Firma detyktywistyczna? XD Lepiej skorzystać z firmy, która zajmuje się ściąganiem długów i docisnąć kontrahenta, żeby je spłącił. Zgadzam się, to zwiększa nasze szanse na odzyskanie należności. Polecam skontaktować się z windykacja-online.pl, z nimi współpraca może odbywać się całkowicie online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beniq Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Dla mnie najlepsze jest właśnie BON. Bezapelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila3333 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 https://www.fonsuris.pl/ Szybko, sprawnie, skutecznie i profesjonalnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila3333 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Kancelaria Prawno Windykacyjna Fonsuris oferuje Państwu prawną windykację należności ze wszystkich Państw członkowskich Unii Europejskiej współpracujemy z organami egzekucyjnymi co zapewnia, że dłużnik pracujący zagranicą może skutecznie oddać zobowiązanie. Zlecenia przyjmujemy z całej Polski! https://eurowinhttps://forum.infor.pl/topic/411422-wierzytelnosci-jak-odzyskac/page-2#entry2233652dykacjafonsuris.pl/ Zadania, które realizujemy dla naszych Klientów:AlimentyUmowy pożyczekWeksleFakturyInne zapisy Obsługujemy:Firmy prywatneOsoby fizycznePrzedsiębiorstwaSpółki z o.oOsoby prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi