Gość Mira Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 jak pielęgnować jukę w ogrodzie/ Moja coś nieciekawie wygląda, jakaś taka odbarwiona i sucha - jak dbać o nią właściwie - proszę o radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JustynaK88 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Polecam Magic Gardens. Zajmują się profesjonalną pielęgnacją ogrodów. Mój ogród nigdy nie prezentował się tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav2 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Juka nie jest zbyt wymagająca, wystarczy ją regularnie podlewać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki85 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jak lubicie zajmować się własnym ogrodem to polecam zrobić też coś takiego -> https://robelit.pl/blog/zrob-inspekt-ogrodzie. Sprawdza się znakomicie, a jego budowa daje sporo frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepraw Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Inspekt wygląda na świetne rozwiązanie. Będę musiał skorzystać z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karola12b Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Podobnie jak tę domową, juka nie jest specjalnie wymagająca :p w sieci znajdziesz wiele poradników na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Właśnie poszukiwałam informacji w tym temacie, cieszę się że natrafiłam na taki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rei Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Najważniejsze są też sprzęty, takie jak chociażby kosiarki, kosy, czy nawet i pilarki łańcuchowe stihl . Bo dzięki nim, tak naprawdę jesteście w stanie zapewnić sobie porządek i estetykę w ogrodzie. Także takie sprzęty podstawowe powinny się znaleźć u nas, a bez problemu je dostaniecie przykładowo w sklepie elnarsklep.pl - także możecie sobie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi