Admin Moto Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Na rynku pojawia się coraz więcej różnego rodzaju „specyfików” nazywanych górnolotnie uszlachetniaczami oleju. Ich producenci obiecują niezwykłe właściwości, zaczynając od działania odmładzającego na silnik, na zmniejszeniu spalania kończąc. Warto pamiętać, że zapewnienia handlowców a rzeczywiste korzyści ze stosowania tego typu bardzo rzadko się pokrywają... Powrót do artykułu: Uszlachetniacze oleju: czy warto je stosować? Czy naprawdę zmniejszają tarcie, dymienie, zużycie paliwa itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janko Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Sam w swoim aucie dolewałem ceramizera, według mnie było warto, spadło mi zużycie oleju i mam wrażenie, że silnik cieszej zaczął pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halls55 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Szybko zobaczyłeś efekt? Zastanawiam sie nad dolaniem tego specyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zmysł Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nie no jaki jest sens dodawać coś od siebie? Przecież to całkowicie zmienia skład. U mnie auto zalane jest Shell Helix ultra, ale przecież w ofercie producenta jest bardzo dużo olejów które już mają dostosowane właściwości. Wystarczy wybrać odpowiedni olej. Poza tym robiąc takie mieszanki traci się w razie czego gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi