Admin Moja Firma Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Przegląd narzędzi ogrodniczych, to jedna z ważniejszych czynności przed rozpoczęciem czynności pielęgnacyjnych w ogrodzie na wiosnę. Kosiarka jest jednym z tych urządzeń, które najczęściej wykorzystujemy w ogrodzie. Z tego właśnie powodu powinniśmy zadbać o nią w pierwszej kolejności. Powrót do artykułu: Przegląd kosiarki na wiosnę – co warto sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość autorautor Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 "Kontrola ostrza - Jest to najbardziej skomplikowana i niebezpieczna czynność konserwacyjna przy kosiarce" Jeśli to jest tak niebezpieczne i skomplikowane to czym w takim razie jest krojenie chleba nożem :-) ? Bez jaj husqvarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miras Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 bla bla bla... marketingowe gadanie. Wiadomo nie od dziś że i tak lepsze są kosiarki Hondy, i Makity. Husqvarna, skupcie się lepiej na crosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaco Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 teraz w media expert jest jakaś promocja na urządzenia ogrodowe i na ksoiarki tez więc jak ktoś ma starą to lepiej kupić a nie się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kro Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 oo tak, dobry sprzęcik. Ja chcę taką co sama jedzie do przodu. Rozważam zakup. Mam nadzieję że promocja jeszcze potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi