McBeal Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hej wszystkim Szukam jakiegoś fajnego miejsca, w którym można by zorganizować imprezę okolicznością w Lublinie. Możecie coś polecić? Czy np http://www.restauracja-oranzeria.pl/ jest Waszym zdaniem dobrym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kidsplanet Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kids Planet jest liderem w organizacji imprez o specjalizacji rodzinnej. Jesteśmy najdłużej działającą agencją eventową w województwie mazowieckim. Zajmujemy się organizacją imprez w całej Polsce. Posiadamy ogromne doświadczenie w organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń. Na rynku działamy od 2005 roku. Przez ten okres zdobyliśmy duże doświadczenie realizując dziesiątki imprez każdego typu. Zapewniamy: • Oryginalne scenariusze tematyczne dostosowane do indywidualnych potrzeb Klienta • Innowacyjne programy artystyczne dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych • Profesjonalnych animatorów, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie przy realizacji eventów dla naszej firmy • Oprawę konferansjerską • Pokazy artystyczne klaunów, iluzjonistów, Mikołaja, Szczudlarzy, mimów, fireshow, naukowe, baniek mydlanych, robotyki • Urządzenia rozrywkowe m.in. dmuchańce, wielkie zjeżdżalnie, trampoliny, kule zorbingowe • Bazę miejsc do organizacji (hotele, sale konferencyjne, sale balowe, muzea, miejsca plenerowe, pola golfowe, lodowiska, miejsca zabytkowe) • Paczki i kosze okolicznościowe – podarunki dla pracowników oraz dzieci • Dekoracje - scenografie oraz rzeźby balonowe, dekoracje światłem dopasowane specjalnie do charakteru imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Muddy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeśli chodzi o organizowanie imprez to ja zawsze wole zdać się na ludzi, którzy się na tym znają. Zaproponują kilka miejsc, wybierzesz, które najbardziej Tobie odpowiada. Do tego wynegocjują lepszą cenę i wszystkim się zajmą. Kiedyś skorzystałem z fun-events.pl i teraz współpracuję tylko z nimi i polecam ich każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Met Bud Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zachęcamy do zapoznaniasięz nasza ofertą.MET-BUD jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali.Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług.Zakres naszej działalności obejmuje:konstrukcje halowe,sprzedaż hal namiotowych,wynajem hal namiotowych,wynajem podnośników koszowych.Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasik86 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam, Ja polecam również okolice Jury-Krakowsko Częstochowskiej i hotel fajkier - http://www.hotelfajkier.pl/konferencje-szkolenia/imprezy-integracyjne mają bardzo wiele ciekawych propozycji na różnego rodzaju imprezy i eventy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oczkoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Polecam na takich imprezach zorganizować zabawy z bum bum rurkami. Wszyscy będą się świetnie bawić i nawet jak jedzenie, albo muzyka będą nie takie jakby wszyscy sobie tego życzyli to nikt nie zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snt Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Hotel Sułkowski koło Leszna - http://www.hotelsulkowski.pl/konferencje jedno z lepszych miejsc jeśli chodzi stricte o zaplecze do różnego rodzaju eventów outdoor jak również konferencji czy szkoleń indoor. Przy hotelu duży parking miejsc noclegowych na kilkaset osób. Jezioro i plaża także naprawdę jeśli chodzi o miejsce to myślę, że prawie, że wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jak szukasz w Lublinie to polecam Insomnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość margo Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 My mieliśmy wesele w Hotelu Sułkowskim. Naprawdę znakomite miejsce. Jedzenie przepyszne, a obsługa cudowna. Zero jakichkolwiek problemów. Poza tym sam hotel położony jest nad jeziorem, co też jest ogromnym plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwinkaa Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jak potrzebujecie zrobić jakąś tematyczną imprezę to polecam firmę http://www.imprezy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasztanka Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Na wszelkich imprezach sprawdzają się świetnie bum bum rurki. Nie wiem czy ktoś ogarnia temat, ale dzięki temu ludzie się nie nudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokulkos Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 W Lublinie jest mnóstwo klimatycznych miejsc na starym mieście. Za jedno z lepszych miejsc uważam "u św. Michała" to lokla na placu przy farze, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snt Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jeszcze jakby ktoś jednak nie chciał wyjeżdżać po za miasto to we Wrocławiu ostatnio miałem okazję uczestniczyć w takiej dość dużej imprezie firmowej, co prawda nie od początku, ale bardziej na dostawkę, ale to pozwoliło mi trzeźwym okiem obejrzeć dobrze miejsce i mogę na pewno, dla osób z Wrocławia dać pozytywną rekomendacje. Lokal Glamour tutaj ich www - http://glamour-wroclaw.pl/ fajne miejsce, które można urządzić spokojnie zarówno na bardzo biznesowy sposób jak i też stworzyć luźniejszą atmosferę. W zależności od okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolagen Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Radzę zwrócić uwagę na renomę i doświadczenie firmy, która będzie Wam to organizowała. Bo niekiedy ze wspaniałej imprezy może wyjść jedna wielka kicha.Możesz również sam zorganizować sobie taką imprezę - chociaż pytanie czy chce Ci się to robić i czy masz na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Najlepiej wybrać jakieś dobre okoliczne restauracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkow Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Sprawdziłem Centrum Konferencyjne, ich główne zadanie to organizacja eventów spotkań biznesowych, konferencji, szkoleń lub imprez integracyjnych. U sługi oferowane na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konmalki Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Do tego rzeczywiście najlepiej wynająć firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Liliana Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Do tego rzeczywiście najlepiej wynająć firmę. Niekoniecznie firmę, przecież istnieje tyle lokali, sal, które zajmują się organizowaniem wesela od a do z. Dla przykładu, warszawski hotel Holiday Park organizuje wesela na najwyższym poziomie, wystarczy tylko nakreślić pewne ustalenia. Ale w okresie świątecznym to nie wiem czy jest szansa na wesele, gdyż tam odbywa się przyjęcie świątęczne, przy oprawie muzycznej, z kolędami i obowiązkową wizytą Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachela27 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Organizacja eventów na pewno wymaga fachowej ręki, dlatego warto ją powierzyć firmie, która się tym zajmuje na co dzień. Przynajmniej wiadomo, że wszystko będzie dopracowane. Niedawno korzystałam z usług http://axialus.pl/ poleconej przez mojego znajomego i naprawdę wszyscy byli zadowoleni z imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ja ostatnio robiłem imprezę niespodziankę dla żony w Hotelu u Witaszka w Czosnowie, pracownicy z pełnym zaangażowaniem wszystko świetnie zorganizowali. Niespodzianka udała się w 100 procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A jeśli chodzi o instrumenty muzyczne, to znajdziecie je w http://sklep-muzyczny.com.pl/p/878/4365/yamaha-moxf8-keyboardy-i-aranzery-instrumenty-klawiszowe-instrumenty.html. Warto zajrzeć sobie do sklepu, jeśli szukacie dobrego i taniego sprzętu muzycznego. Wybór według mnie jest naprawdę spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel29 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przy imprezach w plenerze albo na dużej sali to warto pomyśleć o temacie jakim jest nagłośnienie imprez. To kluczowe w sumie, bo bez tego to zabawa średnia. Na http://www.estrada.rybnik.pl/oferta/naglosnienie widziałam opcje i ofertę wynajmu nagłośnienia. Można zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkey_Funcky Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 ja to się nie orientuję w tych sprawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pappoll Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jeśli chodzi właśnie o Lublin i okolice to ostatnio urządzaliśmy chrzciny dziecka w Poniatowej w Hotelu Słowik. Pyszne maja jedzenie, blisko staw i piekny taras. Jestem bardzo zadowolona z organizacji, udekorowali nam pieknie sale wg tego co chciałamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba31 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Bardzo fajne imprezy dla firm i nie tylko organizuje krokodyl-imprezy.pl - byliśmy bardzo zadowoleni z ich usług! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi