Kategorie
Skocz do zawartości

Organizacja imprez okolicznościowych - gdzie?

McBeal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kidsplanet

Kids Planet jest liderem w organizacji imprez o specjalizacji rodzinnej. 
Jesteśmy najdłużej działającą agencją eventową w województwie mazowieckim. 
Zajmujemy się organizacją imprez w całej Polsce. Posiadamy ogromne doświadczenie w organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń. 
Na rynku działamy od 2005 roku. Przez ten okres zdobyliśmy duże doświadczenie realizując dziesiątki imprez każdego typu. 

Zapewniamy: 
• Oryginalne scenariusze tematyczne dostosowane do indywidualnych potrzeb Klienta 
• Innowacyjne programy artystyczne dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych 
• Profesjonalnych animatorów, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie przy realizacji eventów dla naszej firmy 
• Oprawę konferansjerską 
• Pokazy artystyczne klaunów, iluzjonistów, Mikołaja, Szczudlarzy, mimów, fireshow, naukowe, baniek mydlanych, robotyki 
• Urządzenia rozrywkowe m.in. dmuchańce, wielkie zjeżdżalnie, trampoliny, kule zorbingowe 
• Bazę miejsc do organizacji (hotele, sale konferencyjne, sale balowe, muzea, miejsca plenerowe, pola golfowe, lodowiska, miejsca zabytkowe) 
• Paczki i kosze okolicznościowe – podarunki dla pracowników oraz dzieci 
• Dekoracje - scenografie oraz rzeźby balonowe, dekoracje światłem dopasowane specjalnie do charakteru imprezy 

• 3 tygodnie później...

Jeśli chodzi o organizowanie imprez to ja zawsze wole zdać się na ludzi, którzy się na tym znają. Zaproponują kilka miejsc, wybierzesz, które najbardziej Tobie odpowiada. smile.png Do tego wynegocjują lepszą cenę i wszystkim się zajmą. Kiedyś skorzystałem z fun-events.pl i teraz współpracuję tylko z nimi i polecam ich każdemu.

Zachęcamy do zapoznaniasięz nasza ofertą.

MET-BUD jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali.

Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług.

Zakres naszej działalności obejmuje:

konstrukcje halowe,

sprzedaż hal namiotowych,

wynajem hal namiotowych,

wynajem podnośników koszowych.

Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Polecam na takich imprezach zorganizować zabawy z bum bum rurkami. Wszyscy będą się świetnie bawić i nawet jak jedzenie, albo muzyka będą nie takie jakby wszyscy sobie tego życzyli to nikt nie zauważy. 

• 2 tygodnie później...

Hotel Sułkowski koło Leszna - http://www.hotelsulkowski.pl/konferencje jedno z lepszych miejsc jeśli chodzi stricte o zaplecze do różnego rodzaju eventów outdoor jak również konferencji czy szkoleń indoor. Przy hotelu duży parking miejsc noclegowych na kilkaset osób. Jezioro i plaża także naprawdę jeśli chodzi o miejsce to myślę, że prawie, że wzór. 

My mieliśmy wesele w Hotelu Sułkowskim. Naprawdę znakomite miejsce. Jedzenie przepyszne, a obsługa cudowna. Zero jakichkolwiek problemów. Poza tym sam hotel położony jest nad jeziorem, co też jest ogromnym plusem.

• 2 tygodnie później...

Jeszcze jakby ktoś jednak nie chciał wyjeżdżać po za miasto to we Wrocławiu ostatnio miałem okazję uczestniczyć w takiej dość dużej imprezie firmowej, co prawda nie od początku, ale bardziej na dostawkę, ale to pozwoliło mi trzeźwym okiem obejrzeć dobrze miejsce i mogę na pewno, dla osób z Wrocławia dać pozytywną rekomendacje. Lokal Glamour tutaj ich www - http://glamour-wroclaw.pl/ fajne miejsce, które można urządzić spokojnie zarówno na bardzo biznesowy sposób jak i też stworzyć luźniejszą atmosferę. W zależności od okoliczności. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Do tego rzeczywiście najlepiej wynająć firmę.

Niekoniecznie firmę, przecież istnieje tyle lokali, sal, które zajmują się organizowaniem wesela od a do z. Dla przykładu, warszawski hotel Holiday Park organizuje wesela na najwyższym poziomie, wystarczy tylko nakreślić pewne ustalenia. Ale w okresie świątecznym to nie wiem czy jest szansa na wesele, gdyż tam odbywa się przyjęcie świątęczne, przy oprawie muzycznej, z kolędami i obowiązkową wizytą Mikołaja wink.png

Organizacja eventów na pewno wymaga fachowej ręki, dlatego warto ją powierzyć firmie, która się tym zajmuje na co dzień. Przynajmniej wiadomo, że wszystko będzie dopracowane. Niedawno korzystałam z usług http://axialus.pl/ poleconej przez mojego znajomego i naprawdę wszyscy byli zadowoleni z imprezy. 

• 1 miesiąc temu...

A jeśli chodzi o instrumenty muzyczne, to znajdziecie je w http://sklep-muzyczny.com.pl/p/878/4365/yamaha-moxf8-keyboardy-i-aranzery-instrumenty-klawiszowe-instrumenty.html. Warto zajrzeć sobie do sklepu, jeśli szukacie dobrego i taniego sprzętu muzycznego. Wybór według mnie jest naprawdę spory. 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość Pappoll

Jeśli chodzi właśnie o Lublin i okolice to ostatnio urządzaliśmy chrzciny dziecka w Poniatowej w Hotelu Słowik. Pyszne maja jedzenie, blisko staw i piekny taras. Jestem bardzo zadowolona z organizacji, udekorowali nam pieknie sale wg tego co chciałamJ

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...