Gość agaaga Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dostaje od fa alimenty na dziecko. Ojciec dziecka spłaca je komornikowi wcześniej nie miał pracy więc nie miał jak mi płacić. Czy jeśli zostanę jego wspolokatorka stracę alimenty z fa ja nie biorę od niego pieniędz bo musi on spłacić zaległe. Nie stac mnie by sama wynająć mieszkanie a te alimenty bardzo pomagają mi w utrzymaniu dziecka. Dodam ze płacilibysmy po połowie za to mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iveta Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A czy małżeństwo może sobie też trochę pobrać z fa,troszkę skubnąć rodzinnego bo przecież też by się żonie kasa z fa i mopsu przydała??Facet zasuwa na czarno okradając państwo ale to za mało trzeba jeszcze z fa troszkę kasy.Szkoda tylko że on taki głupi bo początek wspólnej przyszłości fundujecie super,bez mieszkania,z długami w fa,z komornikiem na karku.A do pracy i brać kredyt na spłatę fa to nie łaska????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi