Kategorie
Skocz do zawartości

Umowa w trakcie miesiąca a urlop

Gość Karolina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Karolina

Witam,

miałam poprzednią umowę (podpisaną od 6 stycznia 2015 r. do 6 marca 2015 r. A nową umowę z tym samym pracodawcą zawarłam z datą 1 marca 2014 r.

1) czy w ogóle można zacząć umowę od 1 marca (niedziela, a niedziela nie jest moim dniem pracy)?

2) jaki ma to wpływ na wymiar mojego urlopu wypoczynkowego (to moja pierwsza praca?

witam!

nalezy mi sie 20 dniu urlopu na rok, nie przepracowałam jeszcze 10 lat,

zaczełam prace 9 stycznia i zamierzam zlozyc wypowiedzenie.

obliczenia wychodza 1,66 to jak to jest ze po miesiacu sie zaokrągła do pełnych 2 dni za przepracowany miesiac?

i w rozumieniu miesiac to jest umowne 30 dni czy u mnie mija kazdego 8 dnia miesiaca...?

jesli zlozyłabym wypowiedzenie i pracowała do konca marca to ile urlopu mi sie nalezy?

witam!

nalezy mi sie 20 dniu urlopu na rok, nie przepracowałam jeszcze 10 lat,

zaczełam prace 9 stycznia i zamierzam zlozyc wypowiedzenie.

obliczenia wychodza 1,66 to jak to jest ze po miesiacu sie zaokrągła do pełnych 2 dni za przepracowany miesiac?

i w rozumieniu miesiac to jest umowne 30 dni czy u mnie mija kazdego 8 dnia miesiaca...?

jesli zlozyłabym wypowiedzenie i pracowała do konca marca to ile urlopu mi sie nalezy?

jeśli to nie pierwsza praca wymiar urlopu zaokrąglamy :)

za I-III.2015 = 5 dni urlopu, jesli w styczniu nie pracowałaś u innego pracodawcy

jeśli to nie pierwsza praca wymiar urlopu zaokrąglamy smile.png

za I-III.2015 = 5 dni urlopu, jesli w styczniu nie pracowałaś u innego pracodawcy

jeśli to nie pierwsza praca wymiar urlopu zaokrąglamy smile.png

zalezy jak rozumiec pierwsza praca, kila razy byłam na stazu i krotkie okresy zatrudnienia, ale ostatnią prace zakonczylam w 2013 roku, pozniej bylam bezrobotna az do 9 stycznia.

czyli za okres 9.01-31.03 5dni?

zalezy jak rozumiec pierwsza praca, kila razy byłam na stazu i krotkie okresy zatrudnienia, ale ostatnią prace zakonczylam w 2013 roku, pozniej bylam bezrobotna az do 9 stycznia.

czyli za okres 9.01-31.03 5dni?

"krótkie okresy zatrudnienia", na umowę o pracę, czyli w 2015 nie pierwsza praca zawodowa w życiu

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...