Gość automaniak Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hej niestety w moim domu są tylko dwa miejsca garażowe, a przybyło mi jeszcze jedno autko w kolekcji. Oczywiście nie chcę żadnego trzymać na dworze. Pomyślałem, żeby zbudować garaż wolnostojący. Jaki jest koszt takiego przedsięwzięcia? Jakie formalności trzeba załatwić? Czy duża różnica w cenie jest pomiędzy budową garażu na jeden samochód, a na dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kostek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Pomyśl o garażu blaszanym: są sporo tańsze, trwałe, no i można je otynkować więc też estetyczne. Każda firma (ja polecam Wawsystem, które robiło mi mój) spokojnie zrobi Ci taki na 2 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ida4 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Ja i tak na Twoim miejscu pomyślałabym o zakupie profesjonalnej bramy garażowej. Pomyśl na przykład o rozwiązaniu takim jak segmentowe bramy garażowe: https://brama-garazowa.com.pl/bramy-garazowe/segmentowe-bramy-garazowe/. Uważam, że jest to bardzo ciekawa opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi