Kategorie
Skocz do zawartości

Gość Inka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, zbliża się wiosna i chęci do gotowania ale zastanawiam się czy znacie jakieś gadżety do kuchni, które ułatwią mi życie? Lubię nietypowe rozwiązania i wszelkie gadżety pomocne w życiu codziennym. Macie jakieś pomysły?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

polecam blender, tu jak wybrać dobry: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-blender/443/

blender jest idealny do robionia koktajli owocowych, na wiosne to bomba witaminowa i nawet osoby, które nie lubią owoców chętnie wypiją np shake truskawkowy

Dokładnie, dobry blender to podstawa, niektóre mają wymienne końcówki, te najlepiej wybierać.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość sylwias

Mam kilka fajnych gadżetów w kuchni ze sklepu shockshop.pl. Kupiłem u nich super lunch boxa, kolorowe sztućce, które mocno pomagają mi w karmieniu synka i ostatecznie chlebak połączony z funkcją deski do krojenia. Ogólnie w tym sklepie masz do czynienia z dość zabawnymi projektami, jednak dalej zachowującymi wartość praktyczną wykończenia wnętrza. Polecałbym, jeżeli szukasz czegoś oryginalnego.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

ja chyba połowę swojej kuchni mam w gadżetach :) Głównie kupowałem w chinach poprzez chiński odpowiednik allegro, wiec mam o wiele taniej :) Ale mam na wyposarzeniu pierdółki od nakładek na sztućce po wielofunkcyjne sokowirówki, obieraczki automatyczne i inne takie :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...