Gość Inka Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witajcie, zbliża się wiosna i chęci do gotowania ale zastanawiam się czy znacie jakieś gadżety do kuchni, które ułatwią mi życie? Lubię nietypowe rozwiązania i wszelkie gadżety pomocne w życiu codziennym. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambasada Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 polecam blender, tu jak wybrać dobry: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-blender/443/blender jest idealny do robionia koktajli owocowych, na wiosne to bomba witaminowa i nawet osoby, które nie lubią owoców chętnie wypiją np shake truskawkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rzeczywiście, przepiękna rzecz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkoo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeśli szukasz czegoś co jest naprawdę wyjątkowo to zainteresuj się tym tutaj: http://podziekowanie-boro.prv.pl/5/nasza-oferta-boro-laser/ - unikalne produkty dla szukających ekskluzywnych towarów w zasięgu ręki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Rzeczywiście fajna opcja na oryginalny prezent :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bis-lex Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Słoiki na półce, w których można przechowywać przyprawy, makarony, ryż itd. U nas w domu jest tego pełno :) Ale bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filkuc Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 najlepiej będzie jak poszukasz w dziale kuchnia na allegro. Poprzewijasz kilka stron i gwarantuje Tobie że coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vimeo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 polecam blender, tu jak wybrać dobry: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-blender/443/blender jest idealny do robionia koktajli owocowych, na wiosne to bomba witaminowa i nawet osoby, które nie lubią owoców chętnie wypiją np shake truskawkowyDokładnie, dobry blender to podstawa, niektóre mają wymienne końcówki, te najlepiej wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbara78 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A co sądzicie o gadżetach kuchennych firmy Tupperware? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperosky Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Termomix rozwiązuje wszystkie problemy :) My w swojej kuchni mamy masę dodatków, żona najczęściej kupuje jakieś niewielkie dodatki w Empiku, bo tam pojawiają się ciekawe serie i gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Blender, właśnie spaliłam swój i muszę wejść na polecona stronę, abuy znaleźć ten, który będzie w mojej kuchni gadżetem :)_____________________ParkietStudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajka Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Skoro ma być wiosennie, to warto pomyśleć także o odpowiednim wystroju. Podsyłam garść pomysłów -> http://www.terazdom.info/PL-H62/aktualnosci/1783/wiosna-w-domu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Rzeczywiście, świetne są te pomysły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwias Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mam kilka fajnych gadżetów w kuchni ze sklepu shockshop.pl. Kupiłem u nich super lunch boxa, kolorowe sztućce, które mocno pomagają mi w karmieniu synka i ostatecznie chlebak połączony z funkcją deski do krojenia. Ogólnie w tym sklepie masz do czynienia z dość zabawnymi projektami, jednak dalej zachowującymi wartość praktyczną wykończenia wnętrza. Polecałbym, jeżeli szukasz czegoś oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HannaAkini Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 na allegro jest wszystko i tanio, poszukaj w jakimś sklepie a potem kup w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja też tak zawsze robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja u znajomych widziałem fajne blaty z kamienia i myślę, że jest to całkiem dobry pomysł. W blaty kuchenne warszawa jest spory wybór tego typu blatów, sprawdźcie sami i porównajcie sobie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirczek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mi się marzy taki porządny blender ale to koszt kilkuset złotych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja swego czasu w takie urządzenie zainwestowałam i zdecydowanie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja szukam teraz jakiejś ładnej suszarki do naczyń, którą żona mogłaby postawić na blacie. Dlatego zależy mi, żeby była jakaś taka dekoracyjna, a nie zwyczajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenonPtaszynski Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Mnie się bardzo podoba taka deska z Ikei. Położyć na blat można, ładnie wygląda a i praktyczna jest, bo nie musisz za każdym razem nowej deski do krojenia wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valeo22 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 fajnym pomysłem jest skrobaczka do ananasa albo wykrojnik do jabłka lub pomidora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwarkk89 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Z gadżetów do kuchni polecam przede wszystkim noże ceramiczne, ogrzewacz do pieczywa i pochłaniacz zapachów do lodówki - pomocne są także pęseta do ości, szatkownica do jajek, spieniacz do mleka, oraz zatyczka do wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ja chyba połowę swojej kuchni mam w gadżetach :) Głównie kupowałem w chinach poprzez chiński odpowiednik allegro, wiec mam o wiele taniej :) Ale mam na wyposarzeniu pierdółki od nakładek na sztućce po wielofunkcyjne sokowirówki, obieraczki automatyczne i inne takie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlena_N Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 a macie sokowirówkę w swojej kuchni? warto decydować się na ten zakup? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi