Kategorie
Skocz do zawartości

Telewizor z 3D - czy warto?

Gość nataly
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałam się na zmianę telewizora. Czy warto inwestować w telewizor z 3D? Nie mam doświadczenia z tego typu telewizorami. Raczej nie oglądam filmów, tylko telewizję. Czy w Polsce jest dużo programów z 3D? Pomocy!

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli interesuje Was taki telewizor to możecie go kupić w korzystnej cenie, pod warunkiem że zajrzycie sobie na stronę https://www.homebook.pl/produkty/telewizory.  Możecie tam sobie porównać ceny różnych telewizorów oraz wskazanie sklepów, w których można kupić dany model w korzystnej ofercie cenowej.

• 9 miesięcy temu...

Sporo dobrych telewizorów możesz również znaleźć w ofercie sklepu https://www.oleole.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe,_Manta.bhtmlw tym także pojawia się model 3D. Warto poznać dokładnie całą ich ofertę bo mogą pozytywnie zaskoczyć jakością wykonania, wyposażenia w dodatkowe funkcje oraz rozdzielczością obrazu i czystością dźwięku. Jeżeli nie jesteś telemaniakiem, który potrzebuje ogromnej listy dodatków to warto rozważyć ich wybór. 

• 2 lata później...

W mojej opinii warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Manta u którego będziecie mogli znaleźć dobrej jakości parametry, rozsądny zakres cenowy i konkretne podejście do klienta przy wyborze w ich sklepie internetowym. Warto sprawdzić i oczywiście pozdrawiam!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...