Gość nataly Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zdecydowałam się na zmianę telewizora. Czy warto inwestować w telewizor z 3D? Nie mam doświadczenia z tego typu telewizorami. Raczej nie oglądam filmów, tylko telewizję. Czy w Polsce jest dużo programów z 3D? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Widziałam raz film w 3D na takim telewizorze i naprawdę świetnie to wygląda, ale nie wiem niestety jak z programami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambasada Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 może zobacz na to zestawienie: http://techfresh.pl/top-5-telewizorow-do-3000-zl/ - moim zdaniem nie warto kupować 3d, bo bardzo psuje wzrok, ale może niedługo ulepszą technologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Hmm, nie wiedziałam, że tego typu telewizory psują wzrok, ale dzięki za tą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naster Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Telewizory 3d raczej bym odpuścił, lepiej zainwestować w telewizor samsung 4k, bo 3d mocno męczy oczy i nawet jeżeli masz tą opcje, to zazwyczaj jej się nie używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Moim zdaniem telewizor 3D to zbędny wydatek. Jakość obrazu jest naprawdę słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dla mnie to zbędna opcja. WYstarcza mi smart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Moi rodzice mają taki telewizor od roku, chyba tylko raz obejrzeli jakiś film w 3D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkey_Funcky Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jeśli interesuje Was taki telewizor to możecie go kupić w korzystnej cenie, pod warunkiem że zajrzycie sobie na stronę https://www.homebook.pl/produkty/telewizory. Możecie tam sobie porównać ceny różnych telewizorów oraz wskazanie sklepów, w których można kupić dany model w korzystnej ofercie cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Moim zdaniem nie warto. Mam taki i z tej opcji nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Sporo dobrych telewizorów możesz również znaleźć w ofercie sklepu https://www.oleole.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe,_Manta.bhtmlw tym także pojawia się model 3D. Warto poznać dokładnie całą ich ofertę bo mogą pozytywnie zaskoczyć jakością wykonania, wyposażenia w dodatkowe funkcje oraz rozdzielczością obrazu i czystością dźwięku. Jeżeli nie jesteś telemaniakiem, który potrzebuje ogromnej listy dodatków to warto rozważyć ich wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 W mojej opinii warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Manta u którego będziecie mogli znaleźć dobrej jakości parametry, rozsądny zakres cenowy i konkretne podejście do klienta przy wyborze w ich sklepie internetowym. Warto sprawdzić i oczywiście pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi