Gość Beata Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Na moim osiedlu niektórzy sąsiedzi z pobliskiego bloku notorycznie wyprowadzają psy pod ogrodzenie naszego budynku i po nich nie sprzątają. Przy próbach rozmowy stwierdzają, że na osiedlu brakuje specjalnych koszy, a nie będą zanosić psich odchodów do domu. Co można zrobić? Sytuacja jest uciążliwa, a żadne prośby i groźby nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłosić do przedsiębiorstwa oczyszczania miasta lub innej podobnej instytucji potrzebę postawienia koszy na psie kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kazimierz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ludzie powinni sami dbać o czystość. Czasem trzeba zacisnąć zęby i posprzątać po swoim pupilu. Denerwują mnie ludzie, którzy mówią, że miasto nie dostarcza torebek. Ja już od wieków, kupuję torebki firmy Ancon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A co nas obchodzi jakie torebki kupujesz Kazimierzu?tematu nie zrozumiałeś?Ale Reklamę wrzuciłeś....co za przedsiębiorczy człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria_93 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 hahaha marketing szeptany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ...pisany, a dla mnie to kiepski "marketingowiec" zero inwencji i kreatywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namdu Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Problemem nie jest brak koszy, ale mentalność tych ludzi. Przecież to jest jakaś masakra. Jak można zastawić wielką kupę na środku chodnika. Po trawnikach też nie da się chodzić, bo na każdym kroku czeka na Ciebie "niespodzianka". Tragedia. Ja sama jestem właścicielką psa. I nie zdarzyło mi się nigdy żebym nie posprzątała - nawet jak przez przypadek zapomniałam worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namdu Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Hahaha, Kazimierz może do takich torebek chowa psie odchody xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi