Kategorie
Skocz do zawartości

Sprzątanie po psach

Gość Beata
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na moim osiedlu niektórzy sąsiedzi z pobliskiego bloku notorycznie wyprowadzają psy pod ogrodzenie naszego budynku i po nich nie sprzątają. Przy próbach rozmowy stwierdzają, że na osiedlu brakuje specjalnych koszy, a nie będą zanosić psich odchodów do domu. Co można zrobić? Sytuacja jest uciążliwa, a żadne prośby i groźby nie działają.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Gość Kazimierz

Ludzie powinni sami dbać o czystość. Czasem trzeba zacisnąć zęby i posprzątać po swoim pupilu. Denerwują mnie ludzie, którzy mówią, że miasto nie dostarcza torebek. 

Ja już od wieków, kupuję torebki firmy Ancon.

• 4 miesiące temu...
Problemem nie jest brak koszy, ale mentalność tych ludzi. Przecież to jest jakaś masakra. Jak można zastawić wielką kupę na środku chodnika. Po trawnikach też nie da się chodzić, bo na każdym kroku czeka na Ciebie "niespodzianka". Tragedia. Ja sama jestem właścicielką psa. I nie zdarzyło mi się nigdy żebym nie posprzątała - nawet jak przez przypadek zapomniałam worka.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...