Gość Natalia Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam, mam pytanie związane ze zmianą poradni, do której jestem zapisana na znajdującą się w innym mieście - jak to zrobić i czy będzie się to wiązało z dodatkowymi kosztami? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszkoj Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie, nie będzie się to wiązało z kosztami. :)Jeśli chodzi o Warszawę to polecam poradnię Medica2000. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kareshi Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Czemu zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konmalki Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Może po prostu bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żaba86 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie, a dlaczego? Mi nic o tym nie wiadomo,spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nic się nie płaci. Raz w roku można zmienić przychodnię bez ponoszenia kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtzd Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Nic sie nie płaci. I mozna zmienić przychodnię ponad dwa razy do roku. Dopiero 3 zmiana wiąże się z opłątą 80 zł , którą powinno się umieścić w siedzibie narodowego funduszu zdrowia. Sama zmiana przychodni jest często o wiele łatwiejsza niż się wielu osobom tutaj wydaje. Wystarczy jedynie dowód osobisty oraz wypelnienie deklaracji w nowej przychodni. Jeśli chcemy, możemy przenieść dokumentację medyczną z poprzedniej placówki, aczkolwiek nie jest to wymagane. Polecam rownież zajrzeć sobie do tego artykułuhttp://wzdrowymcielezdrowyduch.com/kto-to-jest-lekarz-rodzinny-i-jakie-ma-obowiazki/Możecie sobie tutaj poczytać o obowiązkach lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi