Kategorie
Skocz do zawartości

Krzewy ozdobne kwitnące - ile trzeba czekać na efekt?

Gość Gość
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Krzewy ozdobne kwitnące jak szybko od posadzenia będą dawały efekt? Zależy mi na tym, aby szybko kwitły. Czy jest to zależne od danej rośliny, czy wszystkie kwitną tak samo? Czy w roku w którym posadzę krzewy ozdobne będą kwitnąć?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...

Dla tych, którzy szukają pomocy przy aranżacji własnego ogrodu, ja polecam zajrzeć do oferty tej firmy  - http://urzadzamyzielen.pl/oferta/nawadnianie-ogrodow/ . Z pewnością znajdziecie tutaj dobre projekty oraz kompleksową obsługę. Myślę, że najlepiej skontaktować się z firmą i zapytać o wycenę takich usług. 

Gość bajajaba

Ja najczęściej kupuję od nich wszelkie rośliny, drzewka i krzewy ozdobne Po prostu się nigdy nie naciąłem, nie są chorowite, ładnie ozdabiają ogród. Dom i Sad.

Ja najczęściej kupuję od nich wszelkie rośliny, drzewka i krzewy ozdobne Po prostu się nigdy nie naciąłem, nie są chorowite, ładnie ozdabiają ogród. Dom i Sad.

Zamawiałam od nich cebulki roślin, bardzo dobry sklep internetowy.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Różnie, to zależy zarówno od odmiany krzewu, jak i tego, czy posadzone krzewy o dobrym systemie korzennym. Dobre gatunkowo sadzonki szybciej się przyjmą, a co za tym idzie szybciej zakwitną. Ja sadziłam u siebie coś takiego http://www.podkarpackiesady.pl/57-hibiskusy i kwitły pięknie już na trzeci sezon. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...