Gość Renata Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dzień dobry! Mam taki przypadek, że pracownik złożył wniosek o urlop wypoczynkowy na dzień 16 lutego i jednocześnie jest wpisany na ten dzień na listę obecności. Co mam z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 byl w pracy, podpisał listę i wnisokowal o urlop ? nawet na żądanie należy złożyc przed rozpoczęciem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 123456 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 użyj korektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubo1baże2sna Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 byl w pracy, podpisał listę i wnisokowal o urlop ? nawet na żądanie należy złożyc przed rozpoczęciem pracyWitam,jestem pewna, że pracownik się pomylił, albo w dacie na wniosku, albo z rozmahem podpisał listę obecności...Myślę, że można przepisać wniosek ze zmienionym terminem lub skreślić ów dzień obecności potwierdzając skreślenie parafką obu stron - pracownika i pracodawcy/kadrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam,jestem pewna, że pracownik się pomylił, albo w dacie na wniosku, albo z rozmahem podpisał listę obecności...Myślę, że można przepisać wniosek ze zmienionym terminem lub skreślić ów dzień obecności potwierdzając skreślenie parafką obu stron - pracownika i pracodawcy/kadrowego jesli to pomyłka, możesz skreślić i zaparafować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi