Gość Sonia Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Potrąciłam pracownikowi zajęcie z urzędu skarbowego przez listę płac .Teraz urząd skarbowy zwrócił na konto pracodawcy te pieniądze tytułując w przelewie - wycofanie zajęcia ...nazwisko pracownia i pesel. Cofnieto dokładnie tę sama kwotę co potrąciłam. Czy mam normalnie przesłać te pieniądze na konto pracownika z konta pracodawcy czy tez powinnam jeszcze stworzyć jakąś dokumentacje w programie płacowym np. listę płac w wykazanym tym zwrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 potrącenie było dokonane od netto wynagrodzenia pracownika, więc przekazujesz zwrot z US na konto pracownika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sonia Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ja tez tak myślę zrobić ale poprzedniczka tworzyła listy płac i tylko po stronie potrąceń dodawała na plus zwróconą kwotę myślę że to jest strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi