Gość remigiusz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 witam mam na imie remigiusz mam 33 lata 9 miesiecy temu urodzil mi sie synek nie mieszkam z matka dziecka ale bylismy w zwiazku. odwiedzalem od urodzenia synka co weekend bo w tygodniu pracuje a jestem z poznania a matka z dzieckiem mieszka w koszanowie pod pniewami. miesiac temu rozstalismy sie matka mojego synka nie przedstawiajac powodu odeszla odemnie synek byl wtedy z nia w szpitalu i w jeden dzien bylem na pare godzin go odwiedzic potej wizycie przez dwa wekendy nie widzialem synka bo matce nie pasowalo zebym przyjechal w wekend w ostatnia niedziele udalo mi sie odwiedzic synka a w poniedzialek moja byla partnerka oswiadczyla mi ze wysyla do sadu pismo o alimenty i wczoraj uznala ze nie zyczy sobie zebym przyjezdzal w ta niedziele do synka. czy ma prawo zabronic mi widywania sie z synkiem ? uznala ze jezeli ona go wychowuje to ma prawo mi zabronic widzen z synkiem prosilbym o porade co moge zrobic i czy ma prawo zabronic mi odwiedzania syna pozdrawiam remigiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jeżeli nie potraficie się porozumieć jedyną drogą jest uregulowanie kontaktów z dzieckiem na drodze sądowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remigiusz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ale czy ma prawo mi zabronic widywania synka? jesli syn przebywa u niej a nie bylo jeszcze sprawy w sadzie czy sama z siebie moze mi zabronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof, Ojciec Walczący Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Remigiusz, znajdź nas na facebooku... DzielnyTata.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi