Kategorie
Skocz do zawartości

czy matka moze zabronic ojcu widywania syna?

Gość remigiusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość remigiusz
witam mam na imie remigiusz mam 33 lata 9 miesiecy temu urodzil mi sie synek nie mieszkam z matka dziecka ale bylismy w zwiazku. odwiedzalem od urodzenia synka co weekend bo w tygodniu pracuje a jestem z poznania a matka z dzieckiem mieszka w koszanowie pod pniewami. miesiac temu rozstalismy sie matka mojego synka nie przedstawiajac powodu odeszla odemnie synek byl wtedy z nia w szpitalu i w jeden dzien bylem na pare godzin go odwiedzic potej wizycie przez dwa wekendy nie widzialem synka bo matce nie pasowalo zebym przyjechal w wekend w ostatnia niedziele udalo mi sie odwiedzic synka a w poniedzialek moja byla partnerka oswiadczyla mi ze wysyla do sadu pismo o alimenty i wczoraj uznala ze nie zyczy sobie zebym przyjezdzal w ta niedziele do synka. czy ma prawo zabronic mi widywania sie z synkiem ? uznala ze jezeli ona go wychowuje to ma prawo mi zabronic widzen z synkiem prosilbym o porade co moge zrobic i czy ma prawo zabronic mi odwiedzania syna pozdrawiam remigiusz

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...