Damianbalko Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam :-) Mam pytanie dotyczące peugeota 307 SW. Posiadam peugeota z roku 2002 i mam pytanie, czy można do mojego rocznika wsadzić tylne lampy z rocznika 2006? Czy będą pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 wg mnie raczej beda pasowały, na salko.pl mają też takie rzeczy, części do wszyskich francuskich samochodów, nawet jak na miejscu nie mają to w ciągu paru dni na zamówienie CI załatwią, a ceny mają spoko, mi na razie się nie zdarzyło, żeby czegoś nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rildiog Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No i spoko ja ci powiem ze będa pasowały te lampy nie ma problemu sobie zamówisz i będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi