Gość Gość Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam.Mam takie pytanie odnoście weryfikacji danych osobowych których zażądał ode mnie portal za.10groszy.pl po wygraniu jednej z aukcji. Czy maja prawo zażądać ode mnie przesłania ksera-scanu dowodu osobistego? Przecież tyle się mówi o tym aby nie udostępniać nikomu swoich danych. Czy to zgodne z prawem? Czy mogą mi zaszkodzić i wykorzystać moje dane w innym celu? Jak dzwoniłam to mnie zapewniali że mogę im zaufać, ale tak mówi każdy więc wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie wiem jak to jest dokładnie , ale ja bym tego w życiu nie zrobił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Spokojnie możesz zaufać. Ja też wysyłałam bo wygrałam parę wartościowych rzeczy. Przeczytaj uważnie regulamin, to strona, która wszystko robi zgodnie z prawem inaczej by nie istniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikoreczka Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 korzystanie z serwisu za10gorszy ma swój regulamin tak jak każdy inny portal, wystarczy go dokładnie przeczytać i grać rozsądnie, a nie obrzucać portal błotem bo nie potrafimy korzystać z takich aukcji z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alda Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wielokrotnie już się spotykałam z taką weryfikacją na różnych stronach. Po prostu jest to jedna z istniejących metod weryfikacji, tak jak przelewanie złotówki na konto czy listu potwierdzającego adres, jak było kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikoreczka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jeśli działamy z rozsądkiem na takiej licytacji to przecież nie ma żadnych obaw, sama się tam zarejestrowałąm i mam zamiar kupić pierwsze bidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi