Gość Jan Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam serdecznie,dostałem informację od US że można wliczać w koszty zakupy przez allegro od os fizycznych (mowie tu o podatku dochodowym, nie vat - jestem nie vatowcem). Szukam interpretacji w sieci, bo ponoc jest i nie mogę dojść do tego.Może ktoś ma gdzieś pod ręką link czy coś.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa999 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No niestety szukałem też ale nie udało mi sie nic znaleźć jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jak US przyklasnął, to ich papier najważniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia.jankowska35 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Też nic nie znalazłam na ten temat, a żal, bo temat ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi