Gość Mariola Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam, w 2009 roku rozwiodłam sie z mezem bez orzekania o winie i bez podziału majatku. Jednakw maju roku 2014 rozpoczełam sprawe o podział majatku która dotyczyła własnosci mieszkania. Wgrudniu (dokładnie 11 grudnia 2014r) zapadł wyrok o podział majatku stał sie prawomocny dnia13.02.2015 i stanowił ponizsze:1. majatek przyznac na moja wyłaczna własnosc2. spłate udziałów byłego meza płatnych do 7 dni od uprawomocnienia (terminu dotrzymałam)3. nakaz opuszczenia i opróznienia mieszkania w terminie do dwóch miesiecy od uprawomocnieniasie orzeczenia (czyli przypada to na 13.04.2015)Czy dobrze wnioskuje, ze od 14.04.2015 były maz nie ma prawa wejsc do mieszkania?Czy fakt zameldowania zmienia sytuacje? Poniewaz w Urzedzie Miasta uzyskałam informacje, zenie moge wymeldowac byłego meza - jak doprowadzic do jego wymeldowania?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi