Gość Pan Jurek Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Szanowni,Wiadomo że poszczególne jednostki samorządu terytorialnego przeznaczają jakieś środki finansowe na promocję własną, własnego terytorium itd. Jest mi znane, iż samorząd dysponuje środkami z dochodów własnych, jak i subwencji państwowych zapenianych przez państwo na zadania własne (publiczne) - przez państwo powierzone, oraz na zadania zlecone, których wykonywalność zależy w głównej mierze od tego, czy zostają sfinansowane przez zleceniodawce. Pytanie brzmi, czy samorząd na promocję własną bierze pieniądze z subwencji, czy z dochodów własnych? W jakim charakterze występuje promocja? Czy należy do zadań własnych czy zleconych?Proszę o rychłą odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celinka152 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Odsyłam do zamkniętych katalogów zawartych w ustawie o finansach publicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris02 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Myślę, że na początku warto zainwestować w nazwę firmy i w to żeby ją zarejestrować http://tworzenienazw.pl/po-co-rejestrowac-nazwe-firmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Na promocję wcale nie trzeba mieć wielkiego budżetu. Ja na przykład reklamuję swoj sklep w social mediach oraz wysylam newslettery do klientow. Korzystam z bardzo fajnej platformy do wysyłania maili jaką jest Emu Mail. Nie płacę za to dużo, mają nalepsze ceny na rynku. Zatem taka promocja nie musi byc droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wszystko zależy o jaką konkretnie branżę chodzi, bo nie we wszystkim miejscach sprawdzą się doskonale niektóre formy reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenataKr Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Według mnie warto zainwestować w usługi kreatywnej agencji marketingowej. Te pieniądze się zwrócą. Kreowanie marki jest w obecnych czasach niezwykle ważne. We Wrocławiu jest całkiem niezła kreatywna agencja reklamowa, zachęcam do skorzystania z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egaudia Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 A co oni takiego kreatywnego robią? Biuro https://biuro-rachunkowe-a2profit.pl jest kreatywne i stąd czerpię pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Luty Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Agencja kreatywna dba przede wszystkim o solidny wizerunek marki i marketing. Dziś to jedne z najważniejszych działań każdej z firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi