Admin Moja Firma Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Badania przeprowadzone w 2013 przez Marketing Sherpa świadczą o tym, że firmy tworzące treści służące do utrzymania regularnych kontaktów z klientami osiągają o 45% wyższy zwrot z inwestycji z działań związanych z posykiwaniem nowych klientów od firm, które tego nie robią. Aktualnie w Europie, około 48% internetowych budżetów marketingowych jest aktualnie przeznaczanych na działania związane z inbound marketingiem. Czy ten trend utrzyma się w przyszłości? Jakie korzyści można dzięki osiągnąć dzięki marketingowi treści? W jaki sposób przedsiębiorstwa oceniają jego skuteczność? Powrót do artykułu: Marketing treści na rynkach europejskich – Najnowsze badania i statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lab Interactive Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Chcesz by Twoja firma kojarzyła się z dobrą treścią, była zauważona w internecie? Zapraszamy do Lab Interactive. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w tworzeniu marketingu internetowego najwyższej jakości. Social media, buzz marketing, SEM i wiele innych nie mają przed nami tajemnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anty Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Lab interactive, trochę słaba ta szeptanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karotres Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Szeptanka pod artykułem o szeptankach - jak dla mnie strzał w dziesiątkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi