Gość Maria Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czy warto poprosic o pomoc adwokata w sprawie o przysposobienie dziecka? jesteśmy rodziną zastępczą i czeka nas rozprawa adopcyjna. Trochę się boimy,ze bez adwokata będzie ciężko a z drugiej strony boimy sie rozsierdzic sędziego wystawieniem adwokata. Jakie są zwyczaje w takich-czasem niełatwych sprawach( ośrodki adopcyjne często po prostu piszą do sądu bardzo negatywne pisma mimo bardzo dobrej oceny kandydatów na rodziców adopcyjnych-bo to nie ich wybór rodziców do dziecka;-() a sąd może się przestraszyć zamieszania z osrodkiem i byc raczej bezwolnym formalistą....Dziekuje za pomoc, bo mam spore watpliwosci a dzieciątko bardzo kochamy i chcemy, by z nami zostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Polecam kancelarię adwokacką Cejrowski. Miałam przyjemność współpracować z nimi i naprawdę to doświadczeni, profesjonalni adwokaci, którzy swoją pracę wykonują bardzo rzetelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tereska Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 W Gdańsku przy Latarnianej jest dobra kancelaria adwokacka, mi pomogli, więc mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hela Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Między innymi w takich sprawach specjalizują się adwokaci w kancelarii Cejrowski. Mogę śmiało ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Dobry adwokat nie reklamuje się. Tym bardziej na darmowych stronach :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Isa Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W takiej sytuacji warto zdecydować się na doświadczonego adwokata, sama byłam w podobnej i Cejrowski z kancelarii w Gdańsku okazał się idealny do takiej sprawy. Przede wszystkim adwokat z dużym sercem do tej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jak taki dobry, to chyba reklamy na darmowej stronie nie potrzebuje.Ideały nie istnieją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi