Gość Hania Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzień dobry, będę niedługo szła na urlop macierzyński i chciałabym dowiedzieć się, ile będę miała zasiłku macierzyńskiego. Chodzi o to, że pracuję u dwóch pracodawców, czyli łączą mnie dwie umowy - jedna to na czas określony, a druga zlecenie. Z etatu mam 4 tys. zł brutto, a ze zlecenia 2 tys. zł brutto. Czy zasiłek będzie wyliczony tylko z etatu czy ze zlecenia też? Robi to u mnie dużą różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 ze zlecenia nie podlegasz ubezpieczeniom spolecznym i chorobowemu (?) wiec tylko z umowy o pracę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hania Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 a bede mogla nadal wykonywac swoja prace na zleceniu w trakcie pobierania zasilku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 tak;http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/803085,czy-podczas-urlopu-macierzynskiego-mozna-pracowac.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hania Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi