Gość marcin Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czesc mam 27 lat, jestem mieszkańcem Warszawy. Idzie wiosna więc pomyślałem że pogramy trochę z chłopakami w piłę. Tym czasem bęc - zarządca orlika stwierdził że trzeba wcześniej się umówić, wynająć i jeszcze posmarować. Nie wiem jak to jest, ale na mój rozum skoro płacę podatki w mieście, w którym mieszkam, a za te pieniądze wybudowano boiska, to chyba mogę na nich grać? Niemiłe zaskoczenie... Powiedzcie mi gdzie w Warszawie znajdę jakieś bezpłatne boiska, oraz gdzie zasięgnąć informacji jak się ma legalność ściągania opłat za korzystanie z nich.. Bo ciągle się mnie gdzieś odsyła, szkoła nic nie wie, dzielnica się nie określa... Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khadi4 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gdzieś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sferasklep Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 no nie fajnie, u mnie w mieście jest to darmowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucjantos Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 orlik nie może być płatny to .łamanie prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga198 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dokładnie. Orliki są darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Po prostu koleś myślał, że coś na tym skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala233 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ja trenuję w domu. Wystarczy zaopatrzyć się w odpowiedni sprzęt na siłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi