Gość Ewa Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzień dobry, podpisałam umowę z pracodawcą w grudniu - 5ego. To umowa na 6 miesięcy. Jakiego dokładnie dnia się skończy - 5ego czerwca? czyli 5ego już nie przychodzę do pracy? Ile dni urlopu do tego czasu mogę wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 w umowie powinna byc data zakonczenia umowy zawartej na czas okreslony ;jaki wymiar roczny urlopu, czy w 2014 pracowalaś u innego pracodawcy i ile wykorzystalas urlopu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jeżeli jest na sześć miesięcy to powinna trwać do 4 czerwcajaki jest dzień rozpoczęcia pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KASIA Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 mam 20 dni urlopu rocznie, dostalam umowe na zastepstwo na czas nieobecnosci, ale nie mam daty do kiedy, w warunkach mam napisane ze na czas owowiazywania umowy tej 10 dni- czy to znaczy ze umowa jest na pol roku?prace zaczelam 13 stycznia 2015. w 2015 nie pracowalam, 2014 tez nie. ostatnie zatrudnienie pol roku pelen etat 2013 rok. do kiedy trwa moja umowa? i ile liczy mi sie urlopu po miesiacu 1.66 czy zaokraglone do 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larysa. Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie jest to pierwsza praca i na podstawie tego co piszesz wymiar urlopu - 20 dni proporcjonalnie do okresu zatrudnienia. Cyt. "w warunkach mam napisane ze na czas owowiazywania umowy tej 10 dni- czy to znaczy ze umowa jest na pol roku?" - ale że co? Umowa obowiązuje przez10 dni? O co chodzi? Umowa na zastępstwo rozwiązuje się z chwilą powrotu zastępującego pracownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Szybko pisalam i rzeczywiście nie wiadomo p co chodzi. W warunkach umowy mam napisane ze na czas obowiązywania tej umowy na zastępstwo mam10 dni urlopu, przysluguje mi. Czy mogę wnioskować ze umowa jest na pól roku❓ i kończy sie dokladnie w którym dniu❔ 12.07❓ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi