Gość tomek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Hej, jestem swiezym nauczycielem historii w jednej ze szkol gimnazjalnych. Interesuje mnie od kiedy będzie mi przysługiwał urlop dla poratowania zdrowia. Czy jest ktos w stanie udzielic mi na to odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Od dnia, gdy Twój stan zdrowia będzie na tyle zły, że lekarz zawnioskuje o taki urlop dla Ciebie, a skoro dopiero zacząłeś pracę, to musisz przeżyć w szkole jeszcze co najmniej 7 lat... Polecam art.73 Karty Nauczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia81 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam serdecznie. Czytałamsporo tu na forum o urlopach, ale średnio mi się rzuciło, jak wygląda komisja w WOMP. ? Mnie to czeka, wiec warto wiedzieć co i jak. A może Ktoś wie jak często potwierdzają decyzję lekarza a jak odrzucają. I czy historia choroby musi być jakas odległa w czasie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi