Admin Kadry Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Urlop powinien być wykorzystany w roku kalendarzowym, w którym pracownik nabył do niego prawo. Urlop niewykorzystany w tym czasie staje się urlopem zaległym. Jakie skutki rodzi niewykorzystanie urlopu w terminie? Powrót do artykułu: Skutki niewykorzystania urlopu w terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANNA Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 JESTEM PRZEWODNICZĄCĄ ZARZĄDU WSPÓLNOTY MIESZKANIOWEJ JESTEM ZATRUDNIONA NA UMOWĘ O PRACĘ NIE MAM ZASTĘPCY ZARZĄD DZIAŁA BEZPŁATNIE MIESZKAŃCY NIE ZGADZAJĄ SIĘ NA WYŁACENIE MI EKWIWALĘTU ZA URLOP CO MAM ZROBIĆ PROSZĘ O POMOC OD 8 LAT NIE MAM URLOPU ZWOLNIENIA CHOROBOWEGO I EKWIWALĘTU URLOPOWEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 JESTEM PRZEWODNICZĄCĄ ZARZĄDU WSPÓLNOTY MIESZKANIOWEJ JESTEM ZATRUDNIONA NA UMOWĘ O PRACĘ NIE MAM ZASTĘPCY ZARZĄD DZIAŁA BEZPŁATNIE MIESZKAŃCY NIE ZGADZAJĄ SIĘ NA WYŁACENIE MI EKWIWALĘTU ZA URLOP CO MAM ZROBIĆ PROSZĘ O POMOC OD 8 LAT NIE MAM URLOPU ZWOLNIENIA CHOROBOWEGO I EKWIWALĘTU URLOPOWEGOEkwiwalent za niewykorzystany urlop wypłaca się tylko w sytuacji, kiedy pracownik zwalnia się z pracy i z jakiegoś ważnego powodu nie mógł wykorzystać urlopu w okresie wypowiedzenia. W Pani przypadku urlop wypoczynkowy należy wykorzystać. Niewykorzystany przepada po 3 latach za dany rok kalendarzowy.Zwykle nie odpowiadam na posty pisane wielką literą, zrobiłam wyjątek dla Pani, więc proszę mieć to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANNA Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam .Dziekuję za odpowiedz,tylko kto ma mnie zastąpic na czas urlopu jak tylko ja jestem zatrudniona.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi