Onstappent Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 który kredyt dla nowo powstałej firmy jest teraz najbardziej opłacalny? który bank daje najlepsze oferty właśnie dla świeżej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zajrzyj na forum http://www.forum-kredyty.pl/threads/netcredit-pozyczki-opinie-klientow-warunki-splaty.776/ . Znajdziesz tutaj sporo informacji odnośnie kredytów, a także profesjonalne doradztwo od strony doradców finansowych przebywających na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ariana Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 zobacz sobei na stronie idea banku oni tam mają ranking kredytów i możesz ustalić czego ci trzeba, a co niekoniecznie i tak dobrać odpowiedni kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anastazja4390 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Możesz wziąć to pod uwagę, wybierając konto dla firmy (jest bardzo potrzebne, z czasem się przekonasz). Możesz zestawić kilka takich ofert (w sieci znajdziesz porównywarki, jak ta http://totalbank.pl/ranking-kont-firmowych - stale aktualizowane i sprawdzone). Nie znajdziesz konta idealnego, ale zbliżone do swoich wymagań jak najbardziej tak. To, że masz konto i bank widzi historię rachunku (zadbaj o dobrą) to plus i łatwiej uzyskasz kredyt. Nie wymaga to wielu wyrzeczeń, wpływy na koncie powinny byc regularne (w miarę) i, w zależności od kwoty kredytu jaką chcesz, odpowiednio wysokie. Podpytaj później doradcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak nie wiesz, jaki kredyt wybrać, to polecam kontakt z firma Confronter, który na podstawie aktualnych propozycji kredytowych różnych banków dobierze odpowiednią dla Ciebie ofertę: confronter.pl/pl/gotowkowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snt Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Po pierwsze, dla nowych firm to jest cała masa kredytów dofinansowanych, w których naprawdę oprocentowanie wynosi nie więcej niż kilka procent, a często jest jeszcze korzystniejsze. Kolejna sprawa to porównywarki możesz wejść bezpośrednio na taką w dział kredyt dla firm - http://e-kalkulatorkredytowy.pl/kredyt-dla-firm/nowych-firm/i sobie znaleźć najlepszą ofertę. Możliwości jest na rynku całkiem sporo, to już nie te czasy co kiedyś, że nowe firmy mają problem z otrzymaniem kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olakuna11 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dla firm już posiadających kredyty warto polecić tani kredyt konsolidacyjny w 2015 roku. Po pierwsze stopy są niskie, więc taki kredyt nie jest drogi. Po drugie, można wygodniej spłacać kilka zobowiązań na raz i po trzecie bank przyznje dodatkowe środki na dowolny cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakowiak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 idea ma kredyt na start właśnie dla firm które dopiero co zaczęły swoją działalność http://www.ideabank.pl/kredyt-na-start-plus-rok-bez-zus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zamiast kredytu można też rozważyć opcję leasingu (na tej stronie dużo informacji o leasingu i nie tylko http://wezleasing.pl/baza-wiedzy/),zwłaszcza jeżeli potrzebujesz finansowania na zakup konkretnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutko Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Każda firma jest inaczej oceniana i każdy kredyt będzie inaczej analizowany. Najlepiej poszukać informacji w internecie na stronach banku , np: https://www.deutschebank.pl/klienci-biznesowi/kredyty.html Ważną kwestią jest też to na co potrzebujesz ten kredyt może rzeczywiście inna forma finansowania okaże się lepszym rozwiązaniem. Jeśli nie znamy się w temacie to ja zawsze proponuję jednak zasięgać rad fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Moim zdaniem najważniejsze jest to, aby decyzja była dobrze przemyślana. Najlepiej skontaktować się z firmą http://finzen.pl która od kilku lat współpracuje z bankami i instytucjami finansowymi, także mogą negocjować dla klienta warunki umowy. To dobre rozwiązanie, gdyż otrzymujemy naprawdę najlepszą z możliwych ofert. Działają w trzech sektorach - bankowości osobistej, firmowej oraz hipotecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendi Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 no najlepiej to ciąnąć ile się da bez kredytu... tzn wiem że ameryki nie odkryłem :) ale jestem początkujący, jeszcze nawet nei przedsiębiorca i tak sobei myslę czey w ogóle jest sens coś otwierać jak ma startować z kredytem. ale jeszcze do tego nie doszedłem w mojej lekturze, hehe na razie czytam o zaletach jakie ma znak towarowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajlar Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jesli szukacie kredytu dla firmy, to moze warto zasiegnac pomocy u profesjonalnego doradcy finansowego? Oni z reguly maja najlepsze oferty (a takze posrednicza w udzielaniu wiekszych kredytow). Firma Probitas Finance ( http://www.probitasfinance.pl/) - ma oddzialy w 4 miastach Polski oraz swiadczy takze uslugi online, odnosnie doradztwa finansowego - zarowno osobom fizycznym, jak i firmom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Kędra Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Takie wsparcie to na pewno świetny pomysł. Myślę sobie jednak, że nie posiadając dodatkowych środków na pomoc doradcy, warto skorzystać z bogatej wiedzy, zawartej w artykułach na stronie http://www.finai.pl/ . Przede wszystkim bowiem blog ten jest tworzony przez ekspertów z długoletnim doświadczeniem. W związku z czym możemy polegać na ich wiedzy, a jednocześnie sporo dowiedzieć się zarówno o samych finansach, a kredytach różnego rodzaju w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onstappent Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 szczerze wam powiem że nie zdecydowałam się w końcu na te kredyt.. mega dużo problemów z tym było. wolałam sięgnąć po pożyczkę pozabankową. Załatwili wszystko tak sprawnie i szybko że aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bizzona Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Posiadamy kredyty dla nowo powstałych i planujących rozpoczęcie działalności gospodarczych, nawet do 80 tysięcy złotych, bardzo dobre warunki cenowe. Jako poręczenie lub zastaw na nieruchomości lub ruchomości. Chętnych zapraszamy do kontaktu: bizzona.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalwinaBossFinance Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dopiero OTWORZYŁEŚ DZIAŁALNOŚĆ?Naszym klientom oferujemy szeroką ofertę finansowania młodych przedsiębiorstw.- finansowanie na start- procedura uproszczona pozwala uzyskać 35 000zł, pełna nawet 100 000zl, a to wszystko z konkurencyjnym oprocentowaniem!- leasing- zaproponujemy oferty angażujące bardzo mały wkład własny ( nawet na poziomie 0%- porównując w innych instytucjach wkład własny dla nowo powstałych firm oscyluje miedzy 15-20%). - sfinansujemy każdy środek trwały już od 1 tys.zł - i inne rozwiązania zapewniające lepsza płynność finansowa firmyZapraszam do kontaktu,Malwina Wawrowska511500621m.wawrowska@bossfinance.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kredyt Market Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dzień dobry, przedsiębiorców prowadzących swój biznes od 2 lat zapraszamy do skorzystania z pożyczki na rozwój firmy w Kredytmarket.com. Kwota, jaka oferujemy to od 10 do 50 tysięcy na okres od 3 do 6 miesięcy. Oprocentowanie wynosi 9,5% w skali roku, a prowizja jedynie 2,5%. Nie ma żadnych dodatkowych, ukrytych opłat ani ubezpieczeń. Cały proces jest elektroniczny, szybki i, co najważniejsze, bez konieczności dostarczania jakichkolwiek dokumentów. W oparciu o dane podane w trakcie wypełniania wniosku, nasz algorytm wylicza zdolność kredytową. Dzięki temu finalną decyzję z propozycją kwoty pożyczki dostajesz w ciągu 15 minut na maila. Po 2 dniach od zatwierdzenia warunków umowy otrzymasz środki na wskazane konto bankowe. Po dokładne wyliczenia zapraszamy do zakładki kalkulator na naszej stronie kredytmarket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 W 2018 roku w życie wchodzi otwarte API bankowe. Jak myślicie czy banki poradzą z taką zmianą w systemie czy warto skorzystać z pomocy doświadczonego partnera http://apilogic.pro/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie znam się na tym. Kredyt brałam w swoim banku, bez problemu w sumie, mimo krótkiego stażu. Konto mam w idea banku i miałam kredyt fair, warunki naprawdę niezłe, niecałe 5%, no i formalności też nie jakoś strasznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 W sumie jak popatrzeć na kredyty to Idea Bank ma dobre oferty. Choćby taki z decyzją online Dla Profesjonalistów. Wiecie coś może bliżej o nim? Bo rozważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris02 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 banki raczej nie chcą udzielać kredytów nowo powstałym firmą... ale możesz spróbować z pożyczką pozabankową. z takich sprawdnych to na pewno jest https://wnet-pozyczka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosca Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 A tu się nie zgodzę. Nie wiem jak z Profesjonalistami, ale kredyt Fair młode firmy dostają. Nie ma tu dużych wymagań, a zasady proste i korzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja też miałam kredyt Fair, ten dla profesjonalistów niestety nie obejmuje mojej branży, ale z tego co się zorientowałam, to tez wcale wielkiego stażu nie wymagają, a kwota jest dość wysoka, nawet do 500 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Kilka banków, które maja ofertę przystosowaną specjalnie dla firmidea bankbiz bankgetin bankewentualnie Noble Bank ( do którego sugerowałabym się zgłosić jedynie jeśli interesują Was wieksze sumy....).Warto jest również skorzystać z pomocy doradcy. Dobre opinie ma Openfinance:http://www.kredyt-mieszkaniowy.info/open-finance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi