monika24 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Umowa kończy mi się 20 marca, tak samo też kończy mi się zwolnienie lekarskie które miałam na 2 tygodnie. Chciałabym nadal kontynułować leczenie i wziąć koljen zwolnienie na 2 tygodnie. W przypadku gdy umowa mi sie skończyła komu muszę dostarczyć takie zwolnienie i ogólnie jakie są zasady tzn. czy wogóle mogę pojść na zwolnie skoro umowa o pracę mi się skończyła? Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To zależy czy jesteś chora czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morgan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jeśli szukacie nowej pracy to polecam rekrutacyjnarewolucja.pl jest bardzo duzo ciekawych ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi