Gość ASIA Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam, rozliczałam męża indywidualnie złożyłam pit, teraz chciałabym złozyć korekte ponieważ nie wiedziałam że można skorzystać z pit UZ, dodatkowo chciałabym rozliczyć się razem z mężem. Czy mogę robiąc korektę rozliczyć również siebie mimo iż pierwszy pit złożył tylko mąż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Oczywiście,że możesz zrobić korektę i rozliczyć się wspólnie z mężem.Musisz zrobić to do końca kwietnia,po tym terminie nie będzie to możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J23 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Przy składaniu korekty nalezy dołączyć pismo z wyjasnieniem dlaczego składana jest korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi