Admin Moja Firma Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kominek w domu jednorodzinnym to marzenie wielu osób. Wybór miejsca, w którym będzie znajdować się kominek nie możemy wybrać od tak, ponieważ ma na to wpływ wiele czynników. Podpowiadamy, gdzie postawić kominek. Powrót do artykułu: Najlepsze miejsce na kominek – jak je wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość erfwaefwe Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 ja wszelkich porad zasiągnąłem od fachowcow z www.arteabc.eu tam rowniez kupilem kominek :) wiec mozna powiedziec, ze artykul jest mega przydatny dla ludzi, ktorzy nie znaja sie na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Co do kominka zazwyczaj ustawia się go w miejscu gdzie jest komin, przynajmniej tak było w moim wypadku. Na Kominki: brunner i gazowe, Piece kaflowe, Wkłady Kominkowe znajdziecie bardzo fajne kominki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versia90 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ja mysle ze to odpowiednie miejsce zeby sprawdzic jak to wyglada piece kominkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi