Admin Prawo Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Przewóz osób jest, co do zasady, zarobkową działalnością gospodarczą. Wymaga uzyskania odpowiednich uprawnień, tj. licencji oraz prawa jazdy. Czy aplikacja - UBER, funkcjonująca z powodzeniem w USA - przyjmie się także w Warszawie? Powrót do artykułu: Przewóz osób w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barkin Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Śmieszne to dla mnie. Przecież uber to może być w zasadzie każdy, no i jeszcze przy okazji płacić u nich kartą? Szczyt... A jeśli chodzi o większe przewozy to bardziej dar-trans.pl, po prostu wtedy właśnie jest w pełni bezpiecznie i jakość auta jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kampik Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ile Dar-Trans brało za autokar? To jest płacone od kilometra czy jakoś inaczej roliczane? Będę wdzięczny za konkretne dane - ciężko cokolwiek znaleźć w sieci. Nie wiadomo jaka jest teraz wykładania cen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KW Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A jak można uzyskać z Uber fakturę aby wliczyć koszty przejazdu do kosztów firmy? Wygląda na to, że nie można, co jest niezgodne z prawem, pozostaje pytanie co ma zrobić firma, która zarejstrowała się w usłudze 'uber dla firm' poniosła koszty, a teraz nie ma ich jak rozliczyć. A może jest sposób aby te maile z Ubera z mapką i cena rozliczyć w kosztach firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jak potrzebowałem wynająć busa by przewieźć swoich pracowników to zgłosiłem się do firmy z Pruszkowa - Bustransfery. Mają lepsze ceny niż w Wawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wezuwiusz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ostatnio tez szukałem takiej podpowiedzi i mi poradzili właśnie bustransfery, poko oferta, więc podaje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wynajem busa Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zapraszam na stronę www.bowitrans.pl i do wynajęcia autobusu, busa, autokaru. Firma transportowa BOWI-TANS oferuje transport, przewóz osób, przewóz rzeczy, a także wynajem samochodów osobowych, busów i autokarów Warszawa zarówno w Polsce jak i za granicą. Oferujemy Państwu wynajem samochodów osobowych (wraz z kierowcą lub bez). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych90 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ciekawe rozwiązanie z tą aplikacją, chyba warto się zagłębić w ten temat. Polecam zapoznać się z artykułem z pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Zapraszam na stronę www.bowitrans.pl i do wynajęcia autobusu, busa, autokaru. Firma transportowa BOWI-TANS oferuje transport, przewóz osób, przewóz rzeczy, a także wynajem samochodów osobowych, busów i autokarów Warszawa zarówno w Polsce jak i za granicą. Oferujemy Państwu wynajem samochodów osobowych (wraz z kierowcą lub bez).Szukając firmy, która mogła przewieźć zaproszone przez naszą córkę koleżanki na basen (urodziny w nieszablonowym wydaniu), natrafiliśmy na ofertę firmy monsters.com.pl/przewoz-dzieci-warszawa/ - czy kiedykolwiek korzystaliście z jej usług i moglibyście wypowiedzieć się na jej temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishyBem Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 My się zdecydowaliśmy akurat ze szkołą nawynajem busów w warszawie Było to najlepsze rozwiązanie - pojazd odpowiednio przygotowano przed podróżą no i wszystko odbywało się na rzetelnych warunkach. Co więcej nie przepłaciliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annk Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Pisałam właśnie w innym wątku, że jeżeli chodzi o wynajem busa/autokaru w Warszawie to można się skontaktować z firmą Nat-Mat. Firma ma swoją siedzibę w Piasecznie, ale to nie stanowi kłoptu). Bardzo dobra i praktyczna oferta, dla klientów idnywidualnych oraz biznesowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Namiary na sprawdzoną firmę, z którą warto współpracać - http://www.dar-trans.pl/Przede wszystkim porządna flota, dobry kontakt, wszystko do ogarnięcia na spoko warunkach. Kolejna kwestia - podstawiają wyłącznie auta idealnie przygotowane do swojego zadania.Nie masz tego na zasadzie, że dostaniesz do dyspozycji auto niesprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 polecam transvoyager.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi