izasafka Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam, mam taki problem - mam zajęcie komornicze a mimo to bank sprzedał moje zadłużenie do getback. Dzwonią do mnie co drugi dzień i informują że mam wpłacić - mówią nawet że sa w stanie umorzyć komornika. To prawda? Nie ukrywam ze było by mi to na ręke po komornik mi już dośc sporo zabrał a zadłużenie zmniejsza się powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkogarczarko Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Rozłożą Ci te raty. Tak teraz działają te największe firmy windykacyjne. Nie wiem jak ten getbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izasafka Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 rzeczywiscie, rozlozyli mi raty, w sumie nawet calkiem sie do mnie dopasowali jesli chodzi o mozliwosci ich wysokosci... czekam tylko jeszcze co z tym komornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harlou Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 rzeczywiscie, rozlozyli mi raty, w sumie nawet calkiem sie do mnie dopasowali jesli chodzi o mozliwosci ich wysokosci... czekam tylko jeszcze co z tym komornikiema długo się czeka na takie rozłożenie na raty? trzeba spełnić jakieś szczególne warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alka-Pralka Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no i jak to zrobić, żeby rozłożyli na raty? po prostu wystarczy, że się z nimi skontaktuję czy muszę zrobić jakąś pierwszą większą wpłatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smakoshh Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Najpierw sie skontaktuj - wtedy na pewno Ci wszystko powiedzą i zaproponują rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izasafka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jesli chodzi o raty to najpierw getback zapytal, jak wyobrazam sobie splate i na podstawie tego zaproponowali mi taki harmonogram splat, ktory jestem w stanie udzwignac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfred3 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dokładnie, z nimi na szczęście można się spokojnie dogadać - ja na początku bałam się trochę, ale potem się okazało, ze niepotrzebnie. Tak naprawdę to dobrze, ze się do mnie zgłosili, dało mi to nową nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam chciała bym odświeżyć nieco temat. Dostałam list od getback i teraz pytanie naprawdę da sie z nimi dogadać? Z wypowiedzi kilku osób tak wnioskuję ale prosiła bym jeszcze o jakieś inne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kupswojdlug Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam, da się a jak najbardziej trzeba, zapraszam na kupswojdlug.pl , Nasi doradcy pomogą w rozwiązaniu problemu a także wynegocjują najbardziej korzystne rozwiązanie. Nie czekaj , dług z dnia na dzień rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja miałem w rodzinie delikwenta co się doigrał i wpadł w spiralę długów. W końcu się do niego poodzywali, Get Back też. Z tego co wiem, to jego żona go przycisnęła trochę i poszedł na ugodę. To wyglądało tak, że na początku spłacił jakąś większą kwotę, a potem w ratach co miesiąc ustaloną sumę. No jak się pożycza to trzeba oddać. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecco Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 No niestety tak już to jest że jak się pożyczy to trzeba oddać no i już. Się nic na to nie poradzi. A jak chcą iść na ugode to można skorzystać moim zdaniem. Najpierw zadzwonić do tego Get Back i się zapytać jaką mają propozycję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndreIryno Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 dogadać się da o ile chcesz oddać kasę, mogą ci trochę przedłużyć, ale liczy się dobra wola i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość debcia Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 tak ugoda to u nich jest słowo klucz - i jest to dobre rozwiązanie. Get Back nie gryzie także da sie z nimi dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Słuchaj i tak już niewiele możesz teraz zrobić prócz tej ugody z nimi. No bo co innego zostaje? Chyba komornik tylko. No i dolicz sobie odsetki za każdy dzień zwłoki. Twoje zycie Twoja decyzja, ale jak masz możliwość pojść na ugodę to się nie ma co zastanawiać chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kostuch Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgadzam się z sylwikiem. każdy dług trzeba prędzej czy później spłacić, nie da się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uszi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 i co? dało się z nimi dogadać? o ja mam dług, wlasnie dostałem pismo od getbacku i zastanawiam się czy idzie się z nimi jakoś dogadać! mam nadzieję bo jednak przez głupotę nie chcę narobić sobie szkód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 zawsze, przy każdej wysokości długu możesz albo z wierzycielem bezsposrednio, albo z firmą windykacyjną która prowadzi sprawy banków zaproponować ugodę. Duzo zalezy od tego ile wynosi dlug, jesli jest mały to zapewne rozloza na mało rat, a jesli duzy dlug to wiadomo, ze im tez zalezy aby ludzi wplacali i wtedy mozna bardziej negocjowac. Jak sprawa jest juz u komornika to nie mozna zapominac ze odsetki z dnia na dzien rosną i dochodzą koszty postepowania egzekcyjnego ktore obciazają dluznika. Warto spytac sie firmy windykacyjnej czy jest mozliwosc zawieszenia postepowania egzekucyjnego wraz z pierwszą inicjującą wplata ( jesli zawarta bedzie ugoda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kocjam Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 zawsze, przy każdej wysokości długu możesz albo z wierzycielem bezsposrednio, albo z firmą windykacyjną która prowadzi sprawy banków zaproponować ugodę. Duzo zalezy od tego ile wynosi dlug, jesli jest mały to zapewne rozloza na mało rat, a jesli duzy dlug to wiadomo, ze im tez zalezy aby ludzi wplacali i wtedy mozna bardziej negocjowac. Jak sprawa jest juz u komornika to nie mozna zapominac ze odsetki z dnia na dzien rosną i dochodzą koszty postepowania egzekcyjnego ktore obciazają dluznika. Warto spytac sie firmy windykacyjnej czy jest mozliwosc zawieszenia postepowania egzekucyjnego wraz z pierwszą inicjującą wplata ( jesli zawarta bedzie ugoda ) Dziękuję bardzo za podpowiedź. To ważna dla mnie informacja. Zapomniałem o tym że jeszcze odsetki. Trzeba się wziąć za siebie i ratować to co zostało. Jak pierwszy raz dostałem list ot get back to spanikowałem ale im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej jestem skory do skorzystania z ugody.... Chciałbym mieć to już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mnie wzywają do zapłaty, a nie mam żadnych długów... Naciągacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Też nie sypam już po nocach normalnie. Kiedy się to wreszcie skończy to nie wiem. Też już się szykuje na temat rozmowy na temat ugdy. Większą kwotę już na start spłaty przygotowałem... Tylko czekam az zadzwonia z tego get back. Samemu jakoś nie mam odwagi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plotlego Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 No właśnie to, że chociaż podjąłeś się jakichś działań już Cie zbliża do końca. Windykacji nie należy się bać, tylko z nią rzeczowo rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baton Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ludzie nie sluchajcie o dogadaniu sie z ta gowniana firma tu pisali tylko naciagacze z tego gowna zlodzieje przeczytajcie opinie o tych szumowinach ja juz zlozylem wniosek do prokuratury tak jak inni rowniez o odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Lepiej moim zdaniem nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość valski Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Widzę ze nie jestem jedyny. Też pismo dostałem w pt od get back. Mam taką sytuację że rzeczywiscie nabrałem pieniędzy i nie spłaciłem. Mam nadzieję że się to wszystk dobrze skończy. Nie jestem z typu cwaniakow co mysla ze ich ominie mam tylko nadzieje ze jakos rozdadnie mi sie uda z nimi dojsc do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi